Szerintetek normális az ha egy 40éves férfi az anyjával él?
Nos, az en parom is az anyjával élt, sot, most is együtt élünk. Nekem nem okoz problémát.
A páromnak agorafobiat pánik rohamai voltak, képtelen volt elhagyni a lakást, igy vett egy hazat, ahol osszekoltoztek. Az édesapja meghalt, igy mar csak anyósom maradt. Beszélgettünk anno arrol, hogy el költözzön e az anyja, de engem nem zavar. Kulon lakresze van, ha nem akarunk, nem is találkozunk.
Mondjuk nálatok nem az együtt élés, hanem az egész kapcsolat problémás.....
Az a furcsa, hogy a szülő ilyen korában szokott kb odaköltözni a fiához, vagy a fiúk vissza.
A nagymamám ennyi idősen velünk élt pl..
Az a baj, hogy a leválás nem volt meg, tehát kb 1 pillanatra sem hagyhatja ott az anyját, ha akkor történne vele valami, amikor nincs fpvele, akkro azt a bűntudatot nagyon nehéz, ha nem lehetetlen levetkőzni.
Alapvetően nincsen baj azzal, hogy valaki a szülőkkel lakik, vagy a szülők laknak vele, tehát a fő kérdésre a válaszomaz, hogy lehet normális.
Viszot a ti esetetek más, a párodnak nincs saját élete, hanem minden az anyja körül forog.
Ezt te nem fogod tudni megvaltoztatni.
El kell döntened, hogy tudod tolerálni, vagy sem...
az a variáció miért nem állt fent eddig, hogy te költözöl oda? Azért nő létemre én se szívesen hagynám hogy a 67 éves anyám egyedül éljen... és lehet hogy neked nem, de a 67 az igen is idősnek számít már. Tipikusan az a korosztály amit erőszeretettel rabolnak ki.
Van egy 63 éves néni ismerösöm, késői gyerekei vannak akik otthon laknak (24 és 17) sokszor van hogy kimennek bulizni/ elmennek a párjukhoz. Olyankor ha teheti a néni megkér engem hogy aludjak ott, mert fél egyedül maradni estére.. és nem egyszer el is sírta magát, hogy mennyire rossz amikor így egyedül marad, de a gyerekeitől még se kérheti, hogy ne menjenek sehova... (Ha nem tudok elmenni hozzájuk akkor meg az egyik kutyát beviszi a házba, mert volt már hogy azt hitte a a fia jött haza, közben meg besurranó tolvaj volt - szerencsére nem bántotta a nénit)
7: azért egy nőtől sem várhatja el egy férfi sem, hogy odaköltözzön hozzá+anyjához, mert az fél egyedül. És ha elél 100évig? Akkor sosem lesz magánéletük?
Helyedben én hagynám ezt a pasit, mert sose tud leszakadni anyuciról!
Egészséges esetben az a nem normális, hogy ennyi idős férfinak nincs igénye az önállóságra, nem tud elszakadni az anyjától, minden az anyja körül forog, őt használja kifogásnak, zsarolásnak, egyszerűen képtelen felnőni.
Nagyon sok olyan helyzetet el tudok képzelni, amikor normális lehet ez, pl. a pár közös megegyezéssel valamelyikük szüleivel költözik össze pl. anyagi okok miatt, vagy magukhoz veszik az ápolásra szoruló szülőt.
De a ti esetetekben tényleg beteges, amit a párod művel.
Nekem is volt ilyen barátom, már ötvenes és még mindig az anyjával lakik, utánam nem is volt nővel kapcsolata többet.
Ne nagyon számíts rá, hogy megváltozik, ha akarta volna, már megtehette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!