Szerintetek normális az ha egy 40éves férfi az anyjával él?
"Azért nő létemre én se szívesen hagynám hogy a 67 éves anyám egyedül éljen..."
Tényleg nem kötözködésből kérdezem, de mindig is érdekelt ebben a témában azokkal kapcsolatban, akik így éreznek és mert láttam ilyen esetet: Ha olyan párod lenne, aki szintén nem akarná, hogy az anyukája egyedül éljen, akkor hogy oldanátok meg? Az lehetne egy megoldás, hogy mondjuk mind összeköltöznétek?
67 évesen még egyáltalán nem annyira idős, hogy gondoskodni kelljen róla. Az én anyum is ennyi és szuperül megvan egyedül, jön megy. Ne tévesszük össze egy 92 éves nénivel akit már kísérgetni kell mindenhova!
Anyafüggő.
Javaslom, hagyd ott a pasit, örök második leszel csak nála.
Ha az anyja rászorul, mert olyan állapotban van, és nincs más megoldás a biztonságos élethez, természetes igen.
Ennyi erővel az sem normális, hogy egyedül hagyja az anyját, aki egész életében gondoskodott a fiáról, egy önző nő miatt, aki bármikor lapátra teheti kénye kedve szerint.
"Azért nő létemre én se szívesen hagynám hogy a 67 éves anyám egyedül éljen..."
Tényleg nem kötözködésből kérdezem, de mindig is érdekelt ebben a témában azokkal kapcsolatban, akik így éreznek és mert láttam ilyen esetet: Ha olyan párod lenne, aki szintén nem akarná, hogy az anyukája egyedül éljen, akkor hogy oldanátok meg? Az lehetne egy megoldás, hogy mondjuk mind összeköltöznétek?
Képzeld megoldható. Speciel én anyám nincs egyedül, talált magának párt, és még csak 50 éves. De egy olyan helyen lakik, ahol két házzal arrébb ott a huga, és annak a családja, így ha bármi baj van segítsége, nincs egyedül.
Én általában jól kijövök az anyósjelöltekkel, eddig még sose volt gond, szóval felőlem hozhatná a párom az anyját. De valszeg eddig csak szerencsém volt és normális anyósokat fogtam ki, a sztereotipiákból ítélve.
Te jó ég. Teljesen le leszek pontozva, de nektek ez így komolyan ÉLET?
"Én általában jól kijövök az anyósjelöltekkel, eddig még sose volt gond, szóval felőlem hozhatná a párom az anyját."
Ez így nagy kijelentés írásban, gyakorlatban szerintem maximum 2 hétig bírnád. Egyszerűen nem egészséges egymással élni, egy időben az én nagyszüleim is beköltöztek hozzánk, és eléggé nagy kiábrándulás volt. Messziről nagy a szeretet, de együtt élni én a szűk családommal akarok, később pedig majd a párommal. És amikor majd a párommal fogok élni, nem akarok se anyákat, se anyósjelölteket, se anyósokat, se senkit a másik szobába.
Szerintem az mondja, hogy ez mennyire normális, aki rá volt erre kényszerítve, és ezzel hitegeti magát, vagy akinek fogalma sincs az egészről. Egyszerűen nem egészséges. És mi van, ha valaki 50 évesen egyedül lakik? Megáll a világ?
Persze mindenki úgy vélekedik, ahogy akar, de most belegondoltam, hogy költözéskor majd a párom hozza az anyósát is a bőröndökkel együtt, csak mert ő akkor egyedül maradna a lakásban. Komolyan nevetségesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!