Szerintetek normális az ha egy 40éves férfi az anyjával él?
Nem, és nagyon nem!
Anyuka rátelepedett, lelkileg rátekeredett, és uralja az életét. Egy negyvenévesnek normál esetben házastársa van, és gyereke, de legalább házastársa.
számomra felejtős lenne egy ilyen kapcsolat. A helyzet az hogy én pont ebben a cipőben jártam, de már szakítottunk hála az égnek, engem teljesen kikészített és lelkileg is nagyon ramatyul éreztem magam, nem azért mert az édesanyára kellett vigyáznia, hanem mert, nem kaptam meg azt a törődést amire vágytam, elhanyagolva éreztem magam,nagyon nehéz volt, az én párom is 40 elmúlt amikor még az anyukája fenekébe kellett lennie finoman mondva, (volt párom), azóta sokkal jobban érzem magam, új párkapcsolatom van, aki törődik velem, van édesanyja aki egyedül él,de ezeket a gondokat probléma mentesen át tudjuk hidalni, ha az előző kapcsolatomban is lett volna kompromisszum, akkor tudott volna működni, de amíg nagyon egy oldalúnak éreztem ,és rossz volt nekem, nem éreztem jól magam a kapcsolatomban, éreztem, hogy ez így nem jó és nem is maradhat így.
Még annyit, hogy hosszú időt ellehet így húzni, de ne tedd, találj ki valamit ami neked is jó, ne csak azt keljen elnézned, hogy a párod mi mindent megtesz az anyuciért, Te is érezd magad fontosnak, mert ez a lényeg, attól mert van anyja, aki egyedül él még nem kell szarul érezned magad egy kapcsolatban, és 67 éves ember meg nem annyira öreg, az én anyukám 74éves, na Ő már idős.
24/kérdező!
Mókás, a saját kérdésedre válaszoltál 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!