Hogy "utáljam" ki a párom biciklijét a lakásból?
Panelben lakunk és a párom az előszobában tárolja a biciklijét. Ami egyrészt azért zavar mert sok helyet foglal,potyog róla a sár meg a kosz. Nemrégiben kaptunk egy új cipősszekrényt egész alakos tükörrel,ami gyakorlatilag használhatatlan mert nem lehet hozzáférni. Másrészt hamrosan lesz egy kiskutyánk akinek az előszobában szeretném kialakítani a helyét,amit ugye a bicikli miatt nem tudok plusz félek,hogy rádőlne.
A történethez hozzátartozik,hogy mikor ideköltöztünk egy vendégségbe érkező ismerős biciklijét 2 óra alatt ellopták a lépcsőházból(nem a tárolóból). Azóta beszélgettem a szomszédokkal és elmondásuk szerint nekik a TÁROLÓBÓl még soha semmi nem tűnt el.
Én sem tartanám a bringámat a tárolóban, de a kutyámat sem egy két négyzetméteres előszobában (gondolom nem élheti be a panelt...).
valami ilyesmi kellene nektek, esetleg csak egy kerekénél fellógatva, de láttam olyat is, hogy az ablakon lógatták ki, hasonló tartókkal, biztonságos karabínerekkel.
Esetleg egy fali biciglitartó.
"gondolom egyeseket semmilyen érvvel nem lehet meggyőzni..."
mondod te. :P
Márpedig a biciklit a lakásban kell tartani, ha biztonságban akarjátok tudni. Be lehet tolni az egyik szobába is, nem kell hogy az előszobában foglalja a helyet, vagy a gardróbba, vagy az étkezőasztal helyére, a lakástól függ.
Második vagyok. Igen, egy jobb bringát, az ember nem tesz közös tárolóba. Egyrészt, mert drága cucc, másrészt, mert kötődik hozzá érzelmileg.
Kutya ügyben: nagy kutyás vagyok, szerintem vannak olyan kistestű (szuperkistestű) ebek, akik rendszeres sétáltatás mellett, jól érezhetik magukat egy panelban is. (Kérdező, javaslom neked esténként Ottoson-játékokat, hogy agyban is lefárszthasd a kutyót, ráadásul remek móka)
A szereléssel pedig szerintem várd meg, aki felfúrja a linkelt, vagy bármilyen akasztót (egymás közt szólva bármilyen akasztó megteszi, ami erős és a vázat biztonságosan fogja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!