Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kilyukasztom a gumit, akkor magamhoz láncolhatom a párom?
Figyelt kérdés
Eddig minden nő elhagyott, de nem azért mert megcsaltam vagy mert rosszul bántam volna a nővel, hanem a szokásos elmúlt...szöveggel és ki is emelték, hogy nincs velem semmi baj csak jött egy másik stb stb még élni akar még....
Én ezt már nem szeretném, megszeretnék állapodni most van egy jó kapcsolatom és nem szeretném, hogy ez történjen, ezért azt gondoltam, hogy aktus előtt kilyukasztom a gumit, mert ha már gyerek van akkor talán nagyobb ösztönerő van benne hogy velem maradjon.
2014. jan. 12. 16:07
2/24 anonim válasza:
fejedet kéne kilyukasztani egy golyóval o.0
3/24 xtazin válasza:
Hát ha tönkre akarod tenni az ő és a saját életedet akkor hajrá.
4/24 Galaxis. válasza:
na lányok, kezdjetek félni :D
5/24 anonim válasza:
Teidiota paraszt...ha ilyenre gondolsz akkor meg sem érdemled....sok nyomorek van mint te....gondold el ha te lennel a lany, jólesne ha atbasznak az agyadat?....
6/24 A kérdező kommentje:
nem tudná meg a lány
2014. jan. 12. 16:10
8/24 anonim válasza:
hallod, dobd ki azt a lányt, nem érdemel meg téged, csak dobd ki, mert ekkora tahó nem lehetsz
9/24 anonim válasza:
ez a legaljasabb dolog amit tehetsz így 3 ember életét rakod xarba
gratulálok a gondolatodhoz
esetleg változz gyökeresen meg,hogy önmagadért maradjanak melletted ne kényszer hatására
te baro.marc!!
10/24 Missi_Key válasza:
elveteti, és lehet hogy utána a mellékhatás miatt már nem lehet majd gyereketek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!