Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?
A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!
Mit tegyek?Lyukasztok.
Aztán ne csodálkozz ha egyedül maradsz egy gyerekkel.
Ha nem éltek jól anyagilag akkor talán rá kéne hallgatni. Ennek nem lesz jó vége, mindenképpen beszéld meg vele. Hazugságra nem lehet egy gyereket alapozni. És majd minden nap lyukaszkatod a gumit?
ha jól értem akkor te már ezt eldöntötted,és csak megerősítést akarsz.
de én azt mondom-ez így nem a legjobb ötlet. nem tudnád mégis meggyőzni,vagy megbeszélni vele?
amúgy sem biztos,hogy rögtön az első alkalommal összejönne..-és akkor hónapokon keresztül gumit akarsz lyukasztani??
"Jó ember vagyok,jó anya lennék"
Egy manipulatív dög vagy, nincs mit szépíteni. (Vagy egy unatkozó hülyegyerek aki csak provokációnak írta ki a kérdést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!