Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermeket szeretnék, kilyukasz...

Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?

Figyelt kérdés

A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!

Mit tegyek?Lyukasztok.

2013. febr. 3. 19:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem a legjobb megoldás! De ha ,ár utban lesz a baba akkor nem fogja azt mondani,hogy ő neki nem kell? Nem akarja?
2013. febr. 3. 19:12
 2/48 anonim ***** válasza:
80%

Aztán ne csodálkozz ha egyedül maradsz egy gyerekkel.

Ha nem éltek jól anyagilag akkor talán rá kéne hallgatni. Ennek nem lesz jó vége, mindenképpen beszéld meg vele. Hazugságra nem lehet egy gyereket alapozni. És majd minden nap lyukaszkatod a gumit?

2013. febr. 3. 19:13
 3/48 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem,ő is szeretne,csak anyagi félelmei vannak!Pedig nincs rá oka!
2013. febr. 3. 19:13
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég nehéz....Gondolom el vagy keseredve....De szerintem az lenne a legcélszerűbb első lépésben,hogy üljetek le,és beszélgessetek el a dolgon komolyabban.Te nő vagy,és jogod van ahoz,hogy gyermeket szülj,életet adj egy picúrnak.Ha viszont a párod ellenkezik e téren,mondd el neki,hogy ez a vágyad.Ha szeret,akkor megajándékoz az anyaság élményével,ha pedig továbbra is ellenkezik,akkor nem tudom...Ezt mindkettőtöknek ugyanúgy akarnia kellene...:))) De mielőtt lyukasztasz,azért próbáld megbeszélni vele a dolgokat.:)) Sok sikert!
2013. febr. 3. 19:15
 5/48 anonim ***** válasza:
100%

ha jól értem akkor te már ezt eldöntötted,és csak megerősítést akarsz.

de én azt mondom-ez így nem a legjobb ötlet. nem tudnád mégis meggyőzni,vagy megbeszélni vele?

amúgy sem biztos,hogy rögtön az első alkalommal összejönne..-és akkor hónapokon keresztül gumit akarsz lyukasztani??

2013. febr. 3. 19:15
 6/48 anonim ***** válasza:
38%
Én támogatom az ötletet,de előtte próbáld peteéréskor elcsábítani gumi nélkül hátha:)
2013. febr. 3. 19:19
 7/48 anonim ***** válasza:
52%

"Jó ember vagyok,jó anya lennék"

Egy manipulatív dög vagy, nincs mit szépíteni. (Vagy egy unatkozó hülyegyerek aki csak provokációnak írta ki a kérdést).

2013. febr. 3. 19:21
 8/48 anonim ***** válasza:
73%
Nézd,ahogy mondtad nem ítélkezem,de nem félsz attól,hogy észreveszi?Akkor viszont lehet ,hogy vége lesz a kapcsolatotoknak!
2013. febr. 3. 19:22
 9/48 A kérdező kommentje:
Igazatok van,szégyenlem magam!De el vagyok keseredve!Nagyon szeretem,és sokat beszéltünk róla,de nem is akar beszélni erről!Elutasít mindent ezzel kapcsolatban,mert hogy nem élünk majd meg!De az isten szerelmére,Ő 300.000 Ft.-ot hoz haza én pedig 180.000 körül!Jól élünk!Tudom a gyes kevesebb lesz!De ennél kevesebből nőttem fel én is ,és jól vagyok köszönöm!Boldog gyerekkorom volt!Mindene meglenne!És igen tanácsot kérek,megerősítést!Mert ki vagyok bukva már hogy ezen agonizálok mindig!!!
2013. febr. 3. 19:23
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,ahogy mondtad nem ítélkezem,de nem félsz attól,hogy észreveszi?Akkor viszont lehet ,hogy vége lesz a kapcsolatotoknak!
2013. febr. 3. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!