Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?
A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!
Mit tegyek?Lyukasztok.
"Lehet hogy igazad van,de nem te élsz velem!Kérlek téged,hogy vagy szállj ki a beszélgetésből,vagy változtass hangnemet,mert a kérésben is feltettem hogy ne oktasson senki!Én tanácsot kérek!!!Jellemezni meg úgysem tudsz,nem ismersz!Szóval normális tanács,vagy kérlek szállj ki!Köszike"
Már leírtam: a párodnak szerintem nincs gerince kimondani hogy valójában egyáltalán nem akar gyereket, se most se később. Én a helyedben leültetném (mondjuk egy nyilvános helyen ahol nem mer jelenetet rendezni) és kiszedném belőle mi is van most mert mindkettőtök ideje véges. Ha azt mondja "várjunk még egy kicsit" akkor viszlát.
Hát azért elég jól kerestek.Mi havi 150.000 ft-ból élünk,úgy,hogy én táppénzen vagyok és a párom 2 m.helyről hoz haza ennyit!!!Ha csak egy m.helye lenne csak 110.000 ft-ból élnénk.Havonta 100.000 ft a kiadásunk és a többiből élünk,albi díj+rezsi+kajak.Májusban szülök.Még is tudjuk,hogy meg lesz mindenünk ami kell,és a babának is már szinte mindene megvan.Mi ha arra vártunk volna,hogy több pénzünk legyen és majd akkor lesz gyerek,akkor soha nem lenne gyerekünk,mert sajnos Borsod megyében ennek a kevés fizetésnek is örülni kell,és mivel itt lehetetlen többet keresni így nem vártunk a babával.Nem értem,hogy miért törvényszerű,hogy havi 400.000 ft-nak kell lenni a bekeresetnek ahhoz,hogy valaki babát tudjon vállalni.Bármit megadnék azért,hogy én egyszer 300.000 ft-ot hozhassak haza,ezzel ellentétben főállásban teljes fizetésként 70 ezret hoztam haza míg dolgoztam!!!Nem leszünk gazdagok,és lehet,hogy nem fog rögtön mindent megkapni a gyerek amire feltátsa a száját,de az alapvető dolgok meglesznek amire szüksége lesz.Az én szüleim sem voltak gazdagok,mi is szűkösen éltünk,én sem kaptam meg rögtön mindent amit szerettem volna,de még is volt rajtam ruha,tudtam iskolába járni,meg volt minden tanszerem,és volt étel is a számba.És azért a szüleim összetették a pénzt pl egy mobil telefonra,szóval meg kaptam mindent,csak nem rögtön,hanem várnom kellett rá.És még sem panaszkodtam soha,pedig szegények voltunk és vagyunk is.Ne ez határozza már meg a gyereket.Jó nyilván ha az össze keresetünk annyi lenne,hogy nem tudnánk ételt venni,akkor nem vállaltuk volna be a babát,de azért szerintem havi 150-160 ezer ft 3 embernek nehogy ne legyen már elég!!Nem kell azért 3 embernek 300-400 ft havonta,hogy megtudjanak élni!!
26+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!