Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermeket szeretnénk a páromma...

Gyermeket szeretnénk a párommal. Az utolsó menstruációm 11. -én volt és 5 napig tartott! Hanyadik napon vagyok a legtermékenyebb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres, 28 napos a menstruációd akkor elvileg a 14. napon vagyis 25.-én.
2013. jan. 21. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt is kellene tudnod, hány naponként szokott megjönni. A ciklus fele idején vagy a legtermékenyebb. Sőt, ha megtartóztatja magát a férfi, akkor az adott pillanatban a legügyesebb sperma ér leghamarabb célba, s ez általában fiút eredményez:))Én is 25-ét gyanítom, + - 1-1 nap a legbiztosabb. De ha méred a hómérsékletedet, a magasabb hő napján van a peteérés.
2013. jan. 21. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy baromság hogy így kell fiút csinálni... -.- Állítólag ha sok sósat eszel előtte akkor is fiú lesz..
2013. jan. 21. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
14. nap a legesélyesebb,tehát 24-e.Ugyanis aznap leszel a 14. napon,nem 25-én.Sok sikert!:)
2013. jan. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!