Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik a menstruációm...

Höniii kérdése:

4 napja késik a menstruációm és egyfolytában olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön kb 5 percenként rohanok a wcre de semmi. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A mellbimbóm is fáj. Egyébként mielött megszokott jönni sosem görcsöl a hasam és nem érzem előre. És most késik is.
2013. jan. 20. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál már?lehet hogy baba van a dologban
2013. jan. 20. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:
még nem holnap szeretnék, sajnos voltam már terhes nagy felelőtlenségből de akkor semmit nem vettem észre csak hogy egyik napról a másikra hánytam és hánytam.. késni sem szokott mindig ciklus.hu szerint jön meg
2013. jan. 20. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is 4 napja késik.Bár én 2 nappal ezelött negát teszteltem.Nem rég meg valami rózyaszínes folyás jött.Azóta semmi.Én is holnap tesztelek,ha addig nem jön meg.
2013. jan. 20. 14:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Majd írd meg mi lett :)
2013. jan. 20. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Rendben.
2013. jan. 20. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:

A méhben levő vérbőség miatt szokott lenni a sűrű vizelési inger és a mindjárt megjön érzés, terhesség esetén.

És szeretnél babát?

2013. jan. 20. 16:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, szeretnek de nem most terveztem.. 2 eve teherbe estem es elkellett vetetnem :( igyis rossz vissza gondolni ra szoval ha most is becsuszott ot mar megtartom :)
2013. jan. 20. 18:28
 8/9 anonim válasza:
Nekem is így volt, kb 1 hónapig olyan érzésem volt, mintha pont meg akarna jönni. És baba volt. Ne haragudj, de ha nem akartál babát miért nem védekeztetek jobban? Tudom nem az én dolgom.
2013. jan. 20. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon felelőtlenek voltunk.. de tanultunk belole es vedekezunk odafigyelunk rendesen es ezert nem ertem miert is van most ez :/
2013. jan. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!