Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. után az első...

Missed ab. után az első menstruációm megjött időre, de a második nem. Miért?

Figyelt kérdés

A hasam fáj,mintha megjött volna,de vérzés nincs.

Teszt negatív,ma kellett volna,hogy megjöjjön.Ötlet?

2013. jan. 15. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:
1-2 nap késés miatt még nem kell aggódni, meg okokat keresni.
2013. jan. 16. 08:43
 2/9 A kérdező kommentje:
mindíg pontos volt,még soha nem késett!
2013. jan. 16. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem szeptemberben volt egy 5 hetes Missed ab. nem kellett műszeresen befejezni a természet elvégezte:( a következő menszim 8 hét múlva jelentkezett. Azt mondta az orvos ez normális,mert kell egy kis idő amíg a vetélés után rendeződnek a hormonok. Viszont ez idő alatt is ha nem vigyáztok megfoganhat a baba.A 8 hetes késés után normális menszi jelentkezett, olyan normális hogy megint teherbe estem:)
2013. jan. 16. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

De jó neked! :) Drukkolok,hogy ez a baba sikerüljön és egészséges legyen!

De akkor a hasam miért görcsöl,mintha mindjárt megjönne?Semmi nem jön,sőt inkább van valami nyák szerűségem :S

2013. jan. 16. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
És még valami:) a lényeget elfelejtettem...én 5 nap késés után teszteltem digitális Clear Blue tesztel és negatív lett.Még aznap elmentem orvoshoz, mert voltak tüneteim és éreztem,hogy terhes vagyok.Igazam lett:)hüvelyi ultrahanggal már látszott egy ici-pici petezsák:)
2013. jan. 16. 09:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek terhes tüneteim.A derekam szúrkált tegnap ..félek,hogy ez inkább valami ciszta lehet ..
2013. jan. 16. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is megvolt az az érzés, hogy mindjárt megfog jönni.Sőt még betétet is tettem nehogy elázzak, de aztán semmi:) mindig tiszta maradt a betét. Nem törvényszerű, hogy ilyen korán tüneteid legyenek. Nekem is fájt a derekam mint szokott menszi előtt. Viszont a melleim nem fájtak pedig az jelezte mindig a menszi közeledtét. Most kezdek el fájni a melleim,hogy növekszik a hCG szintem. A folyás amiről írtál az viszont lehet árulkodó jele a korai terhességnek, mert ha megtörténik a fogantatás akkor a folyás bővebb lesz.
2013. jan. 16. 10:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszsaid! A terhességnek kicsi esélyt adok,olyan szempontból,hogy védekeztünk.Hacsak (bocsi a szókimondásért) attól nem,hogy orálisan először gumi nélkül,aztán a gumival is kielégítettem és ezután történt meg az aktus..Hát hacsak nem maradt rajt valami előváladék...Szerintem erre kb. 1 százalék az esély...
2013. jan. 16. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem missed után az első 7 hétre, a következő 39. napra, az azt követő 35. napra jött meg. (Ez utóbbi kb. normális nálam) Az első rendes volt, a következő kettő elég gyenge, főleg az utolsó.

Talán még rendeződnek a hormonok...

2013. jan. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!