Már 12 napja fogamzásgátlót szedek, a menstruációm első napján vettem be az első szemet. Ugye nincs rá esély, hogy terhes vagyok?
A vérzés megindulásától kezdve pár óra elteltével vettem be az elsőt, azóta rendszeresen, ugyanabban az időpontban veszem be a gyógyszert. Közben volt kis mennyiségű, mellékhatásként fellépő vérzésem. A barátom szerint nincs miért aggódnom, én mégis félek egy picit.
Jangee fogamzásgátlót szedek.
Ezzel vitatkoznék, kedves utolsó, ill. azzal hogy a tájékoztatóban mi szerepel. Én leglább 4 félének a tájékoztatóját olvastam már, mindegyikben az van, ha rendszeresen szeded, és sem hányásos sem hasmenéses megbetegedés következtében nincs esély rá, hogy felszívódás előtt kikerült a szervezetből, akkor már az első naptól lehet bármilyen más védekezés nélkül szexelni,mert már védettséget ad.
Szerintem ha aggódsz emiatt, akkor az orvosodat, vagy egy gyógyszerészt kérdezz meg, biztosabb,mint a mi véleményünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!