Megszakitasosan szeretkeztem a parommal, nem elvezett belem es ra 2 hetre megjott a menstruaciom, amikor kellett. Van meg esely hogy terhes vagyok?
Elméletileg. De amúgy nagyon csekély. Több olyat is ismerek, akik évek óta (!) így védekeznek és semmi nem történt még.
Sőt, olyat is, aki sokáig így védekezett, aztán elkezdett tablettát szedni és pár hónap múlva terhes lett.
ha megszakitassal vedekeztetek es megjott, miert gondolod, hogy terhes vagy?
mi is igy vedekeztunk anno, csak nekem nem jott meg, es meg akkor sem arra gondoltam hogy azert mert terhes vagyok. pedig az voltam es csak a 7. heten csinaltam tesztet.
ha babat akartok csinaljatok rendesen, ha meg nem, akkor vedekezzetek rendesen.
tuti hogy nem vagy terhes.
Ha a férfi odafigyel, akkor több, mint mázli. Több személyt ismerek akik így csinálják évek óta. Nem hiszem, hogy ennyi "mázlista" lenne.
Mindössze annyi, hogy ez nem üzlet a gyógyszer- és óvszergyártóknak...
Olvasni ugye tudsz?
Azt írtam, HA a férfi odafigyel! 16 évesen férfi már valaki? Ki beszélt itt gyerekekről? Engem nem érdekel, szedjétek csak a hormonokat, meg vegyétek a latex gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!