Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján 25ös teszt...

Nemvárt napján 25ös teszt negatív, akkor van még esély, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Terhességi tüneteim vannak, már majdnem egy hete. Ma van a nem várt napja, de ma délutáni teszt (25ös) negatív.

2012. jún. 7. 14:31
 1/9 A kérdező kommentje:

Terhességi tüneteim vannak.

Ma van a nem várt napja, de délutáni tesztem (25ös) negatív. Nem bírtam tovább várni.

Van esélyem a babára?

2012. jún. 7. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen! Reggeli pisiből csinálj holnap vagy azután!
2012. jún. 7. 14:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2012. jún. 7. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Van.De ezen az oldalon,már rengetegszer leírtam,hogy a menstruáció napján senki ne várjon pozitív tesztet.

Van,akinek a negyedik teszt lesz pozitív.Szóval elkeseredésnek itt helye nincs,mert ebből még bármi lehet.

Szerintem 2-3 nap múlva tesztelj,reggeli első vizeletből.

A teszt sem tudja olyan nagyon hamar kimutatni.Persze tudom,nagyon nehéz a várakozás időszaka,de a teszt sem képes csodákra.Majd ír mindenképpen mi lett a vége és drukkolok!

2012. jún. 7. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 10-es nagyon halványan már kimutatta, a 25-ös még nem. Szerintem is várj pár napot, és reggeliből csinálj új tesztet. Szorítok!

21h kismami

2012. jún. 7. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nemvárt másnapján, reggeli vizeletből negatívat teszteltem. Rá két napra pozitívat! Türelem :)) Még van esély simán!
2012. jún. 7. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátlót szedek. Ez mellett esnék teherbe. A kérdésem: ilyenkor jelentkezhet az a -hogy is mondják- megszakításos vérzés? Mert ma délután volt egy kis barnázásom. Ha nem alakul vérré, akk lehet h reggel tesztelek. De lehet, hogy várok vele szombatig.

Köszönöm a válaszotokat:) És tényleg nehéz ez a várakozás!!

2012. jún. 7. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha fogamzásgátlót szedsz nem vagy terhes. De ha esetleg te vagy az öt ezrelék, vagy nem szedted megfelelően a megvonásos jelentkezhet.
2012. jún. 8. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos, nem szedtem rendesen. De megjött pénteken elég erősen véreztem, bár ma szinte alig volt vmi. Ha nem erősödik, akkor teszteljek?? Mert olvastam egy ilyen orvos válaszol fórumon, hogy a menzesz bármely a szokásostól eltérő változása( akár gyengébb, akár erősebb) jelenthet terhességet.

Hozzáteszem, már a terhes tüneteim sem olyan erősek. A hányingerem elmúlt, csak a cicifájás maradt, és az h nem a petefészkem szurkál, hanem a méhem. Nem akarok feleslegesen tesztelni mégegyszer.

2012. jún. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!