Szerintetek lehetek terhes ha két negatív tesztem lett?
Figyelt kérdés
1 hete késik, viszket a mellem és a mellbimbóm, negatív lett 2 teszt is. Émelygek és nagyon sokat eszek, fel vagyok puffadva! Köszi a válaszokat!2012. máj. 24. 10:36
1/7 anonim válasza:
Lehetsz még, de szerintem egy hét késés után már azért ki kellett volna mutatni a tesztnek!
2/7 anonim válasza:
Persze lehetsz, de én a helyedben nem reménykednék.
Ezeket a tüneteket simán a tested is tudja produkálni, ha már annyira vágysz babára (nekem is volt mellfeszülés, hasszurkálás, tömegiszony, ösztönösen vigyázni kezdtem magamra, émelyegtem reggel stb). Úgyhogy inkább ne eménykedj, akkor nem lesz akkora a csalódás.
Sok sikert legközelebbre!
3/7 A kérdező kommentje:
Én még nem akarok gyereket. Csak nem jön meg plussz amit leirtam... :)
2012. máj. 24. 11:03
4/7 anonim válasza:
Szia.nálam például negatív volt a teszt és 8 hetes terhes voltam.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezzel most meg ijesztettél... :/
Hogy vetted észre ha negativ lett a teszt? Ugyanezek a tüneteid voltak?
2012. máj. 24. 14:41
6/7 anonim válasza:
Szia.Igen ezek voltak a tüneteim és negativ volt a teszt.
7/7 anonim válasza:
Elmentem dokihoz pont esedékes volt a kenet levétel és akkor közölte velem,hogy terhes vagyok,másnap csináltam tesztet reggel és negativat mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!