Lehetek terhes negatív teszt esetén is?
8 napja késik a menzeszem és ma is negatív lett a tesztem.
Kb az elmúlt egy évben óramű pontossággal jött meg 28 napra, vasárnap reggeli ébredés után. Cirka 2-3 hete émelygek és sűrűn van enyhe hányingerem, a melleim feszülnek és megnőttek, erősen érzem a szagokat. Még a méhem is feszült még a menstruációm esedékessége előtt egy héttel, kb egy hétig. Valamint bő hüvelyváladékom van, nem kóros, de megváltozott az illata. Illetve sokszor van görcshöz hasonló érzésem és a jobb petefészkem fáj. Néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.
Még csak most kezdtünk el próbálkozni a második babával, tehát nem görcsöltem rá a kérdésre. De nagyon idegeseít, hogy minden jel babára mutat, azonban több teszt is negatív (25-ös tesztek). Remélem, nincs semmi gond...
Az előző babánál a kimaradt mensi utáni 12. napon teszteltem pozitívat.
Nyilván ezek a jelek egy jól irányzott terhességre is utalhatnak, de bármi mástól is lehetnek. Az is lehet, hogy 1-2-t érzel (pl. émelygést, hányingert, szagokat) és a többit jelet hozzá "érzékeled"/társítod.
Ha az elsőnél is 12. nap után teszteltél pozitívat, akkor várj még egy kicsit.
Sok sikert. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!