Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes negatív teszt...

Lehetek terhes negatív teszt esetén is?

Figyelt kérdés

8 napja késik a menzeszem és ma is negatív lett a tesztem.

Kb az elmúlt egy évben óramű pontossággal jött meg 28 napra, vasárnap reggeli ébredés után. Cirka 2-3 hete émelygek és sűrűn van enyhe hányingerem, a melleim feszülnek és megnőttek, erősen érzem a szagokat. Még a méhem is feszült még a menstruációm esedékessége előtt egy héttel, kb egy hétig. Valamint bő hüvelyváladékom van, nem kóros, de megváltozott az illata. Illetve sokszor van görcshöz hasonló érzésem és a jobb petefészkem fáj. Néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.

Még csak most kezdtünk el próbálkozni a második babával, tehát nem görcsöltem rá a kérdésre. De nagyon idegeseít, hogy minden jel babára mutat, azonban több teszt is negatív (25-ös tesztek). Remélem, nincs semmi gond...

Az előző babánál a kimaradt mensi utáni 12. napon teszteltem pozitívat.

2012. máj. 21. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyilván ezek a jelek egy jól irányzott terhességre is utalhatnak, de bármi mástól is lehetnek. Az is lehet, hogy 1-2-t érzel (pl. émelygést, hányingert, szagokat) és a többit jelet hozzá "érzékeled"/társítod.

Ha az elsőnél is 12. nap után teszteltél pozitívat, akkor várj még egy kicsit.

Sok sikert. :))

2012. máj. 21. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem bírnék várni, elmennék dokihoz. 8 napos késés amúgy rendszeres menstruáció esetén már elég ahhoz, hogy ő lásson valamit, vagy vérvétellel meg lehessen állapítani. Jobban aggódnék, hogy valami bajom van. :-(
2012. máj. 21. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
8 napos kesesnel elvileg mar ki kene mutatnia mindenkepp, hacsak nem nagyon keson volt a peteeresed.de menj dokihoz o tobbet tud mondani.
2012. máj. 21. 14:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A tüneteket nem képzelem hozzá :))) ezek egészen mások, mint normál esetben vagy szülés után. Szerdáig várok, aztán irány az orvos!
2012. máj. 21. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!