5-e óta nem jött meg, de a teszt negatív, volt valakinek ilyen, és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Április 5-én jött meg és 8-án már el is múlt! A párommal 16-tól sűrítettük az együttléteket. Álltalában 30-35 napra szokott megjönni és csak aznap szokott fájni kicsit a hasam. Még azóta nem jött meg! Soha nem szoktam barnázni,de most volt olyanom is,ápr 30- án a tisztaságin egy pötty,meg 5-6-7-én csak a wc-papíron barna nyálkás váladék! Azóta hasfájás megállás nélkül! A három napi barna váladékot felváltotta nyúlós nagyon enyhén halványsárga váladék,14- e óta vizes egyben kicsit fehér krémes,de inkább csak vizes folyás. 14-ei és 15-ei tesztem negatív!!! Mellbimbóm érzékeny,sok a fejfájás,rengetegszer megyek pisilni,pisilés után is pisilésinger van,szúrkál a hasam,kotyorog meg bizsereg is,kijöttek a pattanásaim,szagundor is van,tegnap óta hányinger! Orvoshoz csak pénteken vagy hétfőn tudok menni! Ha volt valakinek hasonló akkor kérem írjon,mert nagyon izgulok,hogy végre baba van-e a dologban! Van már két kislányom,de szeretnénk még babát,pontosan 29 hónapja! Sajnos most januárban volt egy vetélésem!! Az a furcsa az egészben,hogy biztosan tudom és érzem a terhességet akkor a teszt miért negatív?!!2012. máj. 15. 21:02
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap egyet meg ma egyet,de különbözőt,de mind a kettő, 25-ös!
2012. máj. 15. 21:16
3/4 anonim válasza:
10-es érzékenységűvel kell és minimum 2 naponta tesztelni. Adj egyébként 2 hét várakozási időt. Ha továbra sem jött meg és nega a teszt, akkor menj el dokihoz. Remélem, h pozi lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Sehol a közelben nem kaptam 10- est! De ez a várakozás ez egy örökkévalóság!!!! :((( Pedig anno mikor tünetem volt akkor már teszt is mutatta,és álltalában 8-10 nap késés volt! Most meg már mutatnia kéne.
2012. máj. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!