Ha 4 napja késik, menzi szerű görcseim vannak, de a tesztem negatív akkor nem lehetek terhes? Van egy kis fehér folyásom is.
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 08:36
1/4 anonim válasza:
Attól még lehetsz terhes! Hallottam olyan nőről aki 4 hónapos terhes volt és a tesztje még mindig negatívat mutatott :) ! Továbbá negatív tesztet produkálhat a méhen kívüli terhesség is! A menses késhet több okból is pl.: ciszta,stressz,hormon zavar,front hatás,fáradtság,izgatottság! Sok tényező van ami befolyásolja ezt!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, akkor még várok...most nem nagyon jókor jönne a baba azért izgulok. Most álltam vissza dolgozni 2 hónapja gyes után.
2012. máj. 16. 10:46
3/4 anonim válasza:
Detto így vagyok, mint te:máj.14-én kellett volna megjönnie, háromszor is negatívat teszteltem, semmi jele a menzikek. ???
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom. Múlt szerdán kellett volna megjönnie, de semmi! Esély az van a babára, hisz tervezzük, de akkor miért a negatív teszt? Hasgörcsöm, derékfájásom is van-mintha megjönne. A mellem viszont meglepően fáj és duzzadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!