Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély, hogy terhes leszek?

Van esély, hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Egyfolytában úgy szeretkezünk, hogy belém engedi. Egy nap kétszer is. Nagyobb az esély, hogy teherbe esek?
2012. jún. 16. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nem kellene annyiszor, így újra sem tudnak termelődni a spermák. kétnaponta kellene minimum.
2012. jún. 16. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
csatlakozok az elsöhöz!!!!!
2012. jún. 16. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, te ugyanaz a kérdező vagy, aki nemrég olyan kérdést tett fel, hogy: ha hátulról d..nk, és előrefolyik, akkor terhes lehet-e? Ha nem, akkor bocs, ha igen, akkor nagyon tudlak sajnálni!!!!
2012. jún. 16. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsónak: hát nem én vagyok az, én ilyen hülye kérdést fel sem tennék, de minden esetre jót nevettem rajta.

Csak két nap szeretkeztünk úgy, kihagytunk egy napot és ma csak egyszer.Remélem összejö, nagyon szeretnénk egy babát.

2012. jún. 17. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Ne haragudj, ha rosszat feltételeztem rólad! Csak azt szeretném mondani, hogy ne gondolj olyan sokat rá, úgy is sikerülni fog! Nem a mennyiség, a minőség a fontos! Meg persze, hogy jókor történjen a dolog. Én a párommal a munkánk miatt alig tudtunk összebújni,(nem írom le a havi mennyiséget, mert szégyen) és van egy gyönyörű fél éves kisfiam! Úgyhogy csak nyugodtan! Drukkolok!
2012. jún. 18. 05:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok a babához :))
2012. jún. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!