Mennyi az esély-e, vagy lett már valaki terhes fogamzásgátló szedése mellett?
Én Nuvaringet (hüvelygyűrű) használok fogamzásgátlóként. Tudom, hogy pár % esély megvan e mellett is a teherbeesésre. Ha várandós lettem, akkor meg lehet tartani a magzatot ilyen esetben, ha fogamzásgátló mellett estem teherbe, vagy el kell mindenképp vetetni?
Járt már valaki így?
A hüvelygyűrű pearl indexe olyan 5 körül mozog, annyira azért nem rossz.
Nem kell megszakíttatnod a terhességed, ha emelett jött össze!
Én is ilyen Bear Grylls vagyok, túléltem a tablettát is XD
Sokak szerint látszik is rajtam, de az más kérdés:)
Ha már egy gyerek annyira világra akar jönni, hogy tabletta mellett megfogan, hát azt már hagyni kell, neki célja van.
Én még keresem az enyémetXD
Teherbe lehet esni fogamzásgátló mellett, ha valaki nem pontosan szedi, kihagy egy/több db-ot, hasmenése volt, hányt, antibiotikumot, magas c-vitamint, egyéb befolyásoló tablettát szedett valamilyen betegségre. Ezek nélkül is biztos megesett már, de bízom benne, hogy rendszeres szedés mellett, odafigyeléssel ez nem történik meg. Nem kell elvetetni a babát ha tabi mellett fogant :]
A gyűrőnél nem tudom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!