1 napig tartott a menstruációm. Lehetek terhes? (nem védekezünk már pár hónapja, mert bébit szeretnlnk) Menstruáció alatti szexnél nagyobb az esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 10:13
1/8 anonim válasza:
Lehetsz terhes - csinálj tesztet, mert látatlanba ezt senki nem tudja megmondani. Menstruáció alatt a legkisebb az esély teherbe esni, de lehet.
2/8 anonim válasza:
"Menstruáció alatti szexnél nagyobb az esély a teherbeesésre?"
Amíg ilyen kérdést teszel fel, ne akarj gyereket, előbb fel kéne nőni.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez az oldal azért van, h. megkérdezzük a kétes dolgokat, légyszíves ne hurrogj le, és ne ítélj el senkit, ha számodra fura kérdést tesz fel.
2012. máj. 7. 10:34
4/8 anonim válasza:
Igen, számomra is fura kérdés ez egy olyan nőtől, aki elméletileg felnőtt és gyereket akar, mert azt jelzi, hogy fogalmad sincs, hogy működsz, ez pedig alapvető fontosságú amúgy is az életben, de különösen várandósság alatt. Javaslom, hogy olvasd át ezt az oldalt, jóindulatból mondom: [link]
Igen, ha ilyen gyenge mensid volt, lehetsz várandós.
Mensi alatt a legkisebb az esélye a teherbeesésnek. Ritkán (de előfordul), hogy akkor van peteérés.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy erre való ez az oldal, de azért vannak minimum dolgok, amit illik tudni...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. máj. 7. 10:42
7/8 anonim válasza:
Én a menszi 5.-6 napján lettem terhes.Szóval van ilyen!Nem tudom miért kell olyat állítani,hogy nem sok esély van rá.Nem minden nőnek van a ciklus közepén pé-e!!
8/8 anonim válasza:
Igen könnyen lehet,hogy teherbe estél.Általában azt szokták mondani,hogy menses idő alatt igen nagyobb.De mindenki más.De vegyél egy tesztet és menj el nőgyógyászhoz.Az a biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!