Missed ab-om volt 4 hónapja, most újra terhes vagyok! Mi az esély, hogy megismétlődik?
Szia!
Nagyon megértem, hogy izgulsz!
Tavaly pont ugyan ez történt velem is.
Nekem is a 9.héten volt a Missed Ab :(
Nekünk már a következő ciklusban megfogant a következő baba.
Lassan növögetett, hetente volt uh, de végül minden rendben ment tovább és a 38. hétre született meg.
Bízz magadban és a Kisbabádban!
Ne aggódj, minden rendben lesz!
Drukkolok nagyon!
Nem tudhatod az esélyeket!
De nagyon fontos,hogy pozítívan gondolkodj!Tudom,holyén hangzik de ne parázz előre,mert bevonzod a rosszat.
Nekem 6 hetesen nem fejlődött tovább,missed ab lett.
Fél évet vártunk a következőre,aki olyan erővel "ragaszkodott"hozzám,hogy 40+10 napra kellett inditani mert nem akart kibujni.
Már 21 hós nagyfiú:-))
Sok sikert és minden rendben lesz:-))
Az esélyeket nem tudom de leírom hogy, hogy volta a terhességeim és mi történt.
I. 15 hetes vetélés
II. 10 hetes vetélés
III. 12 hetes missed.ab
IV. 39.héten szülés
V.38. héten szülés
VI. 12 hetes missed ab.
VII.38. héten szülés
VIII. 12 hetes missed ab.
IX.39.héten szülés
Most újra terhes vagyok a hetedik héten járok :-)
Nálam sosem derült ki hogy mi történt.
Szurkolok neked hogy ne legyen baj!
Teljesen aterzem a helyzetedet :(.Nekem is szinte napra pontosan volt egy missed ab-om a 8ik heten,nekem verzessel kezdodott.Azota voltam hormonvizsgalaton,ahol mindent rendben talaltak.Mi is most probalkozunk a ferjemmel,bar meg alig mult el a havim,de rajta vagyunk,viszot en is annyira felek.
Probalok pozitivan gondolkodni,es nem is gondolni arra,ami tortent,de akarva akaratlanul is mindig ramtor a gondolat,hogy : "mi van,ha nem is esek teherbe",vagy "mi lesz,ha megint...".
Nagyon szoritok neked,kivanok minden jot.Es bizz,ahogy elottem irtak mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!