Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermeket szeretnék, kilyukasz...

Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?

Figyelt kérdés

A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!

Mit tegyek?Lyukasztok.

2013. febr. 3. 19:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénz a lényeg hanem, hogy ő nem akar, ezt vagy eltudod fogadni és vele maradsz vagy lépj le. Nem véletlen, hogy egy 40. éves férfinak nincs gyereke, vagy te mit gondolsz.
2013. febr. 3. 20:03
 32/48 anonim ***** válasza:
61%

28-as, látom te se mondanál le semmilyen luxusról a gyereked miatt.

29-es, teljesen egyetértek veled!

Amúgy én is hallom ismerőstől, akinek igaz van már 1 gyereke. De, havi 500 ezret keres, azt mondja nem vállal még egy gyereket, mert nem keres annyit. Igazából nem akar a luxusról lemondani, neki is kell a 30 ezres ruha, meg cipő, meg luxusnyaralás, drága autó. Sokaknak ez fontosabb mint a gyerek, így nem vállalnak, mert lehet, hogy akkor valamiről le kell mondania.

2013. febr. 3. 20:04
 33/48 anonim ***** válasza:
37%
EZ nem luxus kereset,d e normális életről nem mondanéknle és nem magam miatt, hanem mert szeretném ha a gyerekmnek mindene meglenne amire szüksége van.
2013. febr. 3. 20:06
 34/48 anonim ***** válasza:
64%
És akkor mi van utolsó, én sem fogom megérteni soha ezt a hozzá állást, de nem is szülnék ilyen férfinak.
2013. febr. 3. 20:06
 35/48 anonim ***** válasza:
49%

"Ha igazán szerettétek/szeretitek egymást,akkor nem tudnál/akarnál ilyen könnyen kilépni ebből a kapcsolatból,harcolnál a gyerekért,és nem annyi lenne,hogy megkérdezed,hogy akar-e azt mondja nem,és te csomagolsz!Itt valami bibi van..."

Szerintem meg most kivételesen pont nincs semmi bibi. Ha szeretünk valakit akkor elfogadjuk a szándékait, pl. azt is ha nem akar gyereket. Ugyanakkor nem is várjuk el tőle hogy mellettünk pazarolja az idejét ha pont ő akar gyereket de mi nem.

2013. febr. 3. 20:07
 36/48 anonim ***** válasza:
48%

Ja, csak annak van normális élete, aki elkölt magára legalább havi 200 ezret.

Szerintem annak van normális élete, aki boldog, mert ugye van miért boldognak lennie.

De végülis mindegy, most kiderült, hogy bizony sokan nem mondanak le dolgokról, csakhogy gyerekük legyen. Az ilyen emberek szánalmasak és csak kényelmes életet akarnak maguknak, mert félnek attól, hogy mi is az igazi élet.

Öregkorukra meg majd egyedül halnak meg.

2013. febr. 3. 20:09
 37/48 A kérdező kommentje:
Már 1000x megbeszéltük,kiveséztük a témát!Ő még nem akar és nem is fog!Én igen!Ha ez a felállás akkor lépek!Nem ma próbáltam meg először!már egy éve megy!Köszönöm a segítséget!Aljas dolog lenne kilyukasztani a gumit!Tőle akartam babát,mert nagyon szeretem!De így már más a szitu,ha ő nem akar!Megyek!
2013. febr. 3. 20:10
 38/48 anonim ***** válasza:
50%
NAgyon szép dolog a szeretet, de ha nincs normális anyagi háttér akkor nem lehetsz boldog. AMikor azon kell gondolkodnod, hoyg a gyereknek kaját vegyél vagy lyukas cipő helyett egy újat akkor nem leszel boldog. Nyilván akik 2-3 milliót keresnek más kategória, de havi 500-600ezer forint nem sok csak egy normális élethez elég.
2013. febr. 3. 20:13
 39/48 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem a pénz kérdés volt az eredeti téma, teljesen felesleges arról írni. Mindenkinek más az elvárásai pénz ügyileg az élettől.

Kérdező baromira önző vagy, nem számít semmi csak a te akaratod. Magadat helyezed előtérbe mert te akarsz gyereket te tőle akarsz stb de ő meg nem, miért van több jogod erről dönteni?

2013. febr. 3. 20:18
 40/48 anonim ***** válasza:
77%
Hát aki havi 5-600000-ből él,csak gratulálni tudok!De ha csak azok vállalnának gyereket,elég hamar kihalna Magyarország népessége....:)
2013. febr. 3. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!