Szeretnénk gyermeket! Sikerülhet?!
Javaslom azt a helyet, ahol rajtam is segítettek, miután 4 orvos tétlenül csak széttárta a karját: MensMentis!
www.mensmentis.hu
Sok sikert a kivizsgálásokhoz!!! (Utánajárnék a PCOS-nek a helyedben, mert alattomos egy jószág és sajnos elég sok tünete felismerhető azok alapján, amit most elmeséltél!)
Szia!!
Nos, nálunk eleve arról volt szó, hogy nem lehetek terhes. Sosem menstruáltam, nem volt semmi ilyen. Aztán felkerestem több orvost is, (bár hozzá kell tennem németo-ban lakok) egy igen fájdalmas, de hatásos kezeléssel mindent teljesen helyre hoztak bennem és már várom a picikét (pedig 2 hónapja volt a kezelés) biztosan neked is meg lehet oldani a dolgot. keress fel másik szakembert is, feladni nem szabad. és a súlyod szerintem nem nagyon lehet probléma. (anyum nagyobb testsúllyal rendelkezett mint te és van 3 tesóm is, mindenféle segítség nélkül)
ne parázz rá a vizsgálatokra!! azok csak segíteni akarnak, az idegeskedés nem tesz jót. keress olyan orvost, aki türelmes, kedves és vele mindent meg tudsz beszélni.
és a kaáli intézetet nem ismerem, de szerintem olyan hülyeség, ha csak házasokkal foglalkoznak. lehet, hogy érdemes lenne szétnéznetek ott is és ha elküldenek, akkor visszamentek az esküvő után!!
remélem egy picit tudtam segíteni. legalább lelkileg!! és kitartás!!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszotokat!
MensMentis-t meglátogatom a honlapján és átrágjuk a párommal a lehetőségeinket. Reméljük a holnapi nap után valamivel okosabbak leszünk...
Úgy tűnik Te pozitív példa vagy arra, hogy nem szabad feladni! Szívből gratulálok a babátokhoz! Nagyon reménykedem a holnapi napban, hogy sikerül elindulni valamerre... Köszönöm a biztatást és a tanácsokat! Hamarosan szeretnék én is az anyukák körébe tartozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!