Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk gyermeket! Sikerülh...

Szeretnénk gyermeket! Sikerülhet?!

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt elhagytam a szülői házat, összeköltöztünk a párommal. Majdnem 3 hónap alatt a súlyom 30 kg-mal gyarapodott, 100 kg fölé mentem... A súlyom azóta tartom és nem bírom leadni, enni nem eszem sokat, mozgást sem vetem meg, de ekkora többlettel nem bírok úgy mozogni. A menzeszem ez idő alatt teljesen kimaradt! Nőgyógyász sem terhességet, sem rendellenességet nem állapított meg. Voltam vérvételen, majd endokrinológushoz küldtek, ott sem találtak semmit. A nőgyógyász írt fel egy gyógyszert, ami a menzeszt meghozta, de peteérésem nem volt. Azután kissé rendszertelenül de megjött, viszont a vérzés nem túl erős, 5-6 napig kitart. (Orvost azóta váltottam.) Holnapi napon indulok neki ismét a kivizsgálásoknak... ELŐRŐL! Eléggé félek majd az eredményektől! Családot szeretnénk a párommal és kétségbe vagyok esve, hogy esetleg miattam nem valósul meg. Már a Kaáli intézet oldalát is böngésztem és érdeklődtem felőle, de úgy hallottam ott csak házastársakkal "állnak szóba", de mi csak áprilisra tervezzük az esküvőt... Mindenki válaszát várom, akinek esetleg voltak hasonló problémái, vagy tapasztalatai! Köszönöm!
2012. szept. 3. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Javaslom azt a helyet, ahol rajtam is segítettek, miután 4 orvos tétlenül csak széttárta a karját: MensMentis!

www.mensmentis.hu

Sok sikert a kivizsgálásokhoz!!! (Utánajárnék a PCOS-nek a helyedben, mert alattomos egy jószág és sajnos elég sok tünete felismerhető azok alapján, amit most elmeséltél!)

[link]

2012. szept. 3. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nos, nálunk eleve arról volt szó, hogy nem lehetek terhes. Sosem menstruáltam, nem volt semmi ilyen. Aztán felkerestem több orvost is, (bár hozzá kell tennem németo-ban lakok) egy igen fájdalmas, de hatásos kezeléssel mindent teljesen helyre hoztak bennem és már várom a picikét (pedig 2 hónapja volt a kezelés) biztosan neked is meg lehet oldani a dolgot. keress fel másik szakembert is, feladni nem szabad. és a súlyod szerintem nem nagyon lehet probléma. (anyum nagyobb testsúllyal rendelkezett mint te és van 3 tesóm is, mindenféle segítség nélkül)

ne parázz rá a vizsgálatokra!! azok csak segíteni akarnak, az idegeskedés nem tesz jót. keress olyan orvost, aki türelmes, kedves és vele mindent meg tudsz beszélni.

és a kaáli intézetet nem ismerem, de szerintem olyan hülyeség, ha csak házasokkal foglalkoznak. lehet, hogy érdemes lenne szétnéznetek ott is és ha elküldenek, akkor visszamentek az esküvő után!!

remélem egy picit tudtam segíteni. legalább lelkileg!! és kitartás!!

2012. szept. 3. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszotokat!

MensMentis-t meglátogatom a honlapján és átrágjuk a párommal a lehetőségeinket. Reméljük a holnapi nap után valamivel okosabbak leszünk...

Úgy tűnik Te pozitív példa vagy arra, hogy nem szabad feladni! Szívből gratulálok a babátokhoz! Nagyon reménykedem a holnapi napban, hogy sikerül elindulni valamerre... Köszönöm a biztatást és a tanácsokat! Hamarosan szeretnék én is az anyukák körébe tartozni! :)

2012. szept. 3. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
huu hat azert 3 honap alatt 30 kilot hizni...tuti hogy van valamilyen hormonproblemad.minel elobb kideritik annal elobb tudnak neked segiteni. ne add fel.
2012. szept. 3. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is mensmentis ajánlok ilyen nagy túlsúlyal tuti az ir, valszeg a hormonjaid is ez borította fel. Valszeg pcos vagy.
2012. szept. 3. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, nagyon gyorsan, és sok súlyfelesleg jött rám. Az a baj, hogy mikor vizsgálatok sorozatán vettem részt az orvos azzal küldött utamra, hogy "ne egyek sokat és mozogjak", de Istenem, nem gondolom úgy, hogy ennyivel kellett volna ezt lezárnia... Én is hormonproblémára gyanakodom, de ez csak az én véleményem, vagy esetleg pszichésen alakulhatott ez ki nálam. PCOS tünetei viszont mondhatjuk, hogy jellemzőek rám.
2012. szept. 3. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű a pszichés ok. Sajnos ez ma népbetegség de a mensmentisben segítenek rajtad.
2012. szept. 4. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!