3. 05-ös TSH-val sikerülhet teherbe esni? Vagy megmaradna a baba ha összejönne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 19:35
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem januárban 2,9 volt, februárban elvetéltem nem tudom talán ez miatt. Az orvos 50 es Letroxot írt fel. Júniusi vérvételnél már 1,7 volt, de azt mondta hogy a baba miatt még emelné az adagot hogy alacsonyabb legyen a tsh-m. Azóta 75 ös Letroxot szedek. De nekem még pluszban inzulinrezisztenciám is van, amire már egy ideje gyógyszert szedek. Megyek szeptemberbe vérvételre ha 1 hez közelít az érték akkor belevágunk a babaprojektbe.
Azt olvastam az a jó ha 1 és 2 között van de inkább 1-hez közelebbi érték előnyös a teherbeeséshez és hogy meg is maradjon a baba. ti mióta próbálkoztok? Én azt javasolnám hogy először legyen alacsonyabb, nehogy ez miatt legyen valami baj.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! több mint 1 éve próbálkozunk,de még semmi.Nekem is van IR,de arra szedek gyógyszert,és lehet a tsh miatt nem esek még teherbe.Vagy nem tudom. Mielőbbi babásodást kívánok! :) Én mondjuk tsh-ra nem kaptam gyógyszert,mert a dokim szerint 4-ig jó az eredmény.Ezért reménykedtem,hogy lehet összejön.
2012. aug. 27. 20:07
3/5 anonim válasza:
Volt már ilyen, de nagyon ritka. Mindenképpen kell rá gyógyszer. ir-ed diétával is kezeled ugye?
4/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy kellene,de egyenlőre nem tudom meggyőzni a dokim. Igen diétázom,meg zumbázom is. :) csak a tsh-val kellene még kezdeni valamit.3 havonta van kontroll.
2012. aug. 27. 22:53
5/5 anonim válasza:
keress egy másik dokit. Vagy esetleg a házidokidat kérd meg azt ő is kiírhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!