Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek elsore...

Van valaki akinek elsore sikerult a baba?

Figyelt kérdés
Homerozes, ovu teszt es egyeb praktikak nelkul?
2012. aug. 27. 18:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem/nekünk:) De a 2. is! Semmit nem paraktikáztam, oylannyira nem h azt se hittem el, h terhes vagyok. Azt hittem több hónap próbálkozás kell majd.
2012. aug. 27. 18:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kétszer! Az első próbálkozásból van egy 3,5 éves fiam, a másodikból egy fél éves :)
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szüleimnek rögtön összejöttem minden előmunkálat nélkül.
 4/23 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam kicsit :) Meg csak egy hete kezdtunk el probalkozni, de nagyon nagyon szeretnenk, hogy rogton vagyis, hogy a leheto leghamarabb osszejojjon a picur. Csak felek kicsit annyi "rosszat" olvastam mar... :/
2012. aug. 27. 18:13
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam előtte mindenfélét és pont ketten panaszkodtak a melóhelyemen, hogy az egyik 1 éve próbálkozik, a másik 2 éve...és semmi....azért is gondoltam, hogyhát nekünk miért lenne "könnyű"? Ehhez képest már elsőre...És mikor elkezdődtek a rosszullétek én annyira nem hittem el, hogy komolyan gyomorrontásnak hittem...:)
2012. aug. 27. 18:17
 6/23 A kérdező kommentje:
De joo vegre vmi jot, es biztatot olvasni. :) Remelem hamarosan en is eszlelhetem a "gyomorrontas" panaszait :) A parom biztos benne, hogy rogton sikerult... Az elso vedekezesnelkulni alkalom ota tobbes szamba beszel... :) Hogy vagytok dragaim? Hogy aludtatok? Es ezt nagyon jo hallani... Amikor igy beszek maris elhiszem, hogy tibben vagyunk... Csalodott lennek, ha megsem igy lenne :/
2012. aug. 27. 18:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Másodszorra. :) De 40 évesen ez így főként csoda. :) Most 25 hetesek vagyunk.
2012. aug. 27. 18:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!!

Ne éljétek bele nagyon magatokat. Bár szurkolok, hogy elsőre összejöjjön csak nehogy nagyon rosszul érintsen titeket. Mi az első babával 3 hónapig próbálkozunk minden féle számolgatás nélkül. A második babánál meg remélem, hogy a hónap végén nem fog megjönni.

Ha gondolod szívesen megírom, hogy hogy alakult ez a hónapom. :) Megy a drukk neked. :D

2012. aug. 27. 18:41
 9/23 A kérdező kommentje:

Szivbol Gratulalok a 40 eves holgynek :)

Kedves Utolso Valaszolo!

Kivancsian varom leveled. Es elore is koszonom :)

2012. aug. 27. 19:00
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekünk a most 4 éves kislányunk már a gondolatra is összejött a legelső próbálkozós hónapban, most szeretnénk neki kis tesót, Ő viszont nem sikerült még sajnos, már nagyon el vagyok keseredve... :(
2012. aug. 27. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!