Van valaki akinek elsore sikerult a baba?
Köszönöm! :)
Amúgy én biztos voltam benne, hogy összejön. Február elején megnézettem mindent, hogy rendben vagyok-e, a nőgyógyász mondta, hogy hajrá. Április 8-án volt pozitív a tesztem, de én akkor már egy hete biztos voltam benne, hogy ketten vagyok. :)
Sok sikert kívánok, és ide is írd be, ha összejön! Tanácsként pedig: ne görcsöljetek rá, hanem legyetek együtt, amennyit tudtok, szerelemmel, elvárások nélkül, felszabadultan! :)
Kétszer is.
Elsőből 4 éves lesz a kislány
Másodikból 2 évesek az egypetéjű ikerfiúk
Szorítok! :-)
12-es vagyok. Lemaradt hogy mindenféle praktika nélkül.
És a hugoméknak is elsőre összejött, szerintem ott sem volt praktika. 22 hetes most
Igen, ráadásul nem terveztük a babát.
Mint ahogy később tudatosult bennünk, a ciklusom megbolondult. Tudtuk, mikor van peteérésem, így jóval utána voltunk együtt, védekezés nélkül (akkor nem tudtuk, hogy az ovum későbbi időpontra tevődött át)... Hát persze, hogy baba lett belőle.
A meglepődöttség és sokk után örülünk neki és már alig várjuk, hogy megszülessen. :)
29 hkm
Vegre joo hirek :)
Koszonom a valaszokat es Mindenkinek Gratulalok a Babukhoz. :)
Remelem nekunk is sikerul, nagyon szeretnenk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!