Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek elsore...

Van valaki akinek elsore sikerult a baba?

Figyelt kérdés
Homerozes, ovu teszt es egyeb praktikak nelkul?
2012. aug. 27. 18:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm! :)

Amúgy én biztos voltam benne, hogy összejön. Február elején megnézettem mindent, hogy rendben vagyok-e, a nőgyógyász mondta, hogy hajrá. Április 8-án volt pozitív a tesztem, de én akkor már egy hete biztos voltam benne, hogy ketten vagyok. :)

Sok sikert kívánok, és ide is írd be, ha összejön! Tanácsként pedig: ne görcsöljetek rá, hanem legyetek együtt, amennyit tudtok, szerelemmel, elvárások nélkül, felszabadultan! :)

2012. aug. 27. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:

Kétszer is.

Elsőből 4 éves lesz a kislány

Másodikból 2 évesek az egypetéjű ikerfiúk

Szorítok! :-)

2012. aug. 27. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Lemaradt hogy mindenféle praktika nélkül.

És a hugoméknak is elsőre összejött, szerintem ott sem volt praktika. 22 hetes most

2012. aug. 27. 21:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ráadásul nem terveztük a babát.

Mint ahogy később tudatosult bennünk, a ciklusom megbolondult. Tudtuk, mikor van peteérésem, így jóval utána voltunk együtt, védekezés nélkül (akkor nem tudtuk, hogy az ovum későbbi időpontra tevődött át)... Hát persze, hogy baba lett belőle.

A meglepődöttség és sokk után örülünk neki és már alig várjuk, hogy megszülessen. :)

29 hkm

2012. aug. 29. 14:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekem akkor fogant, amikor úgy gondoltam, most jöhet a baba. Annyi praktika volt benne, hogy megnéztem a naptárban, kb. mikor vagyok ciklus közepén. Mivel mindkét esetben egyszer-egyszer voltunk együtt a termékeny napokon, így egészen biztos, hogy mindkét baba elsőre sikerült.
2012. aug. 29. 14:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor sikerült már elsőre. :-)
2012. aug. 29. 15:04
 17/23 gabszem ***** válasza:
100%
Nekünk 4 hónap alatt jött össze, de nem szórakoztam hőmérőzéssel meg egyebekkel, tudtam hogy nagyjából mikor van ovum és akkor jobban ráhajtottunk a dologra. Bátyáméknak mindkét baba elsőre jött össze.
2012. aug. 29. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
37 évesen, egyetlen egy együttlétből...áhh, még most sem tudom elhinni...
2012. aug. 29. 18:23
 19/23 A kérdező kommentje:

Vegre joo hirek :)

Koszonom a valaszokat es Mindenkinek Gratulalok a Babukhoz. :)

Remelem nekunk is sikerul, nagyon szeretnenk :)

2012. aug. 29. 18:30
 20/23 anonim ***** válasza:
kisfiam egyböl összejött minden praktika nélkül! ö már 3 éves,7 hónapja próbálkozunk a kistesóval,de még semmi. na hátha majd most! :) neked is nagyon drukkolok! majd írdd meg mi lett!
2012. aug. 29. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!