Ha nincs rendszeres menzi es peteeres, vannak ezt eloidezo orvossagok? Valaki volt hasonlo helyzetben es sikerult neki a baba? Jol esne a nyugtatas.
Szia. Nekem sosem volt rendszeres mensim. Tinédzser koromban olyan is volt, hogy egy évig nem jött meg. Fogalmam sincs, hogy volt-e peteérésem, azt sem tudtam mi az. Ennek ellenére a második próbálkozós hónapban terhes lettem. Persze, 18 évesen könnyebb volt.
Tavaly télen kezdtünk próbálkozni a kistesóval, 6 hónap után össze is jöttek az ikrek (eközben is csak norcoluttal jött meg a mensim), de sajnos elvetéltem a 7. héten. Május óta újra próbálkozunk, de semmi. :(
Szóval, van hogy így is összejön, és van hogy nem. Mi jövő hónapban megyünk a meddőségibe. Neked is azt tanácsolnám, hogy keress egy jó orvost és próbáljátok kitalálni, mi a gond. :)
Sok sikert! :)
Szia!
Ha nincs peteérésed, azt hormonprobléma okozhatja. Ha jót akarsz magadnak, ne nődokihoz menj, hanem endokrinológushoz, ő a hormondoki. Sokkal jobban ért a hormonokhoz, mint a nődoki, és valódi kezelést tud rá adni, nem csak tüneti kezelést (hormonturbó), ami vagy hat, vagy nem. Ha az alapbetegség nincs kezelve, a megfogant terhességek gyakran megszakadnak a hormonháztartás zavara miatt.
Szia!
TSH-t néztek? Voltál terheléses cukor + inzulin vérvételen? Ha még nem, akkor nem volt meg minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!