Blanka09 kérdése:
Vajon sikerülhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok és a férjemmel védekezés nélkül szeretkeztünk ebben a hónapban, sőt az előzőben is(bár akkor nem jött össze a picúr:( ) Hozzá kell tegyem, nekem rendszertelen a mestruációm, vagyis inkább úgy mondanám hogy mindig késik. Múlt hónapban bezzeg megjött időre... A férjemnek pedig a heréjében viszértágulat van, ami állítólag csökkenti a nemzőképességét.(Jövő hónapban műtik) Tehát ebben a hónapban is védekezés nélkül voltunk együtt, szinte 2naponta, szóval valószínű, hogy eltaláltuk az ovum időpontját.(nem hőmérőzök,nem ovutesztelek) 23-a körül esedékes a nem várt, de nem bírtam addig várni és csináltam egy tesztet ma reggel, igaz nem reggeli első vizeletből, mert reggel fél6kor már naggggyon nagyon kellett pisilnem és még nem volt teszt itthon 11körül vettem és akkor csináltam meg. Mondanom sem kell, negatív lett. Alhasi szurkát, fájdalmat érzek. Mindjárt megjön érzés pipa. Gyakori vizelési inger pipa. A cickókon viszont semmit sem érzek. Szóval szerintetek van még esélyem? Már az is eszembe jutott, hogy csak beképzelem a tüneteket, de ha így lenne akkor mindet képes lennék produkálni... :D Remélem nem jön meg az a fránya havi és tesztelek még egyet hétvégén... Előre is köszönöm a válaszokat!2012. aug. 21. 17:12
1/1 anonim válasza:
Szia! Hát, nem tudom. Kétesélyes. Én az előző ciklusbn teherbeestem, de sajnos nagyon korán el is vetéltem. Én középidőtől éreztem a melleimet, hozzájuk sem lehetett érni. Mindjárt megjön érzés, de valahogy mégis más volt. Szurka volt. A pisi nem volt több, de néha picit émelyegtem, de nem reggel, hanem napközben. ÉS álmos voltam mint egy mormota:) Ettől függetlenül nálad bármi lehet. Kívánom hogy terhes legyél, de ne ess kétségbe ha mégsem. Én egy éve várok rá, és minden hónapban produkálom a tüneteket, de a tesztem most először volt pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!