Holnap leszek 41 hetes. Gondolnátok kicsit rám, hogy beinduljon a szülés? Vajon sikerülhet beindítanunk?
Figyelt kérdés
Már 41 hetes leszek, és tudom, hogy legjobb lenne türelemmel várni, de higgyétek el, nagyon sok okom van már várni ezt a babát. Nagyon jó lenne már, ha kint lehetne. Segítenétek, csak egy gondolat erejéig nekünk? Nagyon szépen köszönjük!2011. jún. 5. 10:58
1/18 anonim válasza:
Nekünk a nődoki (sulis órán) anno azt mondta, a szex segíthet beindítani, de túlhordáskor már nem javasolt... :(
2/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem nincs is velem most, mert én az ország másik részén szülök, ő meg otthon maradt dolgozni. (a szabi a szülés utánra kéne)36. héttől látni akart az orvosom. Már 6 hete külön vagyunk. Ez az egyik ok, amiért nagyon várjuk már a picit. Ezt nagyon nehezen viselem.
2011. jún. 5. 11:07
3/18 anonim válasza:
Én csak azt kívánom, hogy induljon be természetesen! Remélem így lesz, mert az indítást én nagyon nem vállalnám még egyszer (sajnos nekem is indították a 41. héten).
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Esetleg sétálgass nyugodtan, és hátha a gravitáció megteszi hatását vagy fürödj meleg vízben!
4/18 anonim válasza:
Bizony setalgass, vagy egyel valami csiposet, esetleg igyal tonikot (en ezeket hallottam szules meginditas celjabol). En is probalkozni fogok, sajna keserut nem birom es velem sincs itt a parom de a csiposet holnap kiprobalom. 39+2hkm. Drukkolok neked!!
5/18 anonim válasza:
Szorítok neked!
Könnyű és gyors szülést!
33 hkm
6/18 anonim válasza:
Remélem, mihamarabb beindul a szülésed és nemsokára együtt örülhettek a gyönyörű és egészséges babának, sok sikert és könnyű szülést kivánok!
7/18 anonim válasza:
Én már nagyon terhes voltam a 39. héten, (mint mindannyian, mert akkor már mindenhogy kényelmetlen), ezért elküldtem Apát ananászért. Este 8 körül megettem, hajnal 3-kor elfolyt a magzatvíz. Tényleg vízhajtó hatású :)Ha van lehetőséged tégy egy próbát :) Gondolok rád :)
8/18 anonim válasza:
Koszi utolso a tippet! En mindenkepp kiprobalom holnap:-) Eros pistat ettem most (azt mondjak a csipos is besegiti) na meg kivantam is de holnap ananaszt is venni fogok. Az mindeggy hogy konzerves vagy inkabb frisset?
9/18 anonim válasza:
Jofele fahejas-almas palacsinta? Lepcsozes? Drukkolok! :)
(az ananaszt es a tonikot en is ki fogom probalni :) )
39 hkm
10/18 anonim válasza:
Szia! Gondolok rád, sőt át is érzem a helyzeted. Én csütörtökön leszek 41 hetes, de nem érzem, hogy nagyon ki akarna jönni. Szorítok hogy beinduljon! (Amúgy én már 1 hete forró vízben fürdök, sokat sétálok, és még sincs semmi eredménye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!