Holnap leszek 41 hetes. Gondolnátok kicsit rám, hogy beinduljon a szülés? Vajon sikerülhet beindítanunk?
Figyelt kérdés
Már 41 hetes leszek, és tudom, hogy legjobb lenne türelemmel várni, de higgyétek el, nagyon sok okom van már várni ezt a babát. Nagyon jó lenne már, ha kint lehetne. Segítenétek, csak egy gondolat erejéig nekünk? Nagyon szépen köszönjük!2011. jún. 5. 10:58
11/18 anonim válasza:
Én vagyok az ananászos :) Én frisset ettem, de sztem a konzerv is működik :) Drukkolok, hogy sikerüljön előcsalogatni a pocaklakókat :)
12/18 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy sikerült :) Nem véletlenül nem ír a kérdező :)
13/18 anonim válasza:
Nagyon ugy nez ki hogy babazik:-) de irigylem!!:-) 39+5 hkm.
14/18 anonim válasza:
En is.... nekem a tonik se jott be :D
39+4 hkm
15/18 anonim válasza:
En is mindent kiprobaltam, keserut, csiposet, setaltam nagyokat lanyommal, stb de meg mindig egyben. :-( miert vagyok ennyire turelmetlen?
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül kedden megszületett a kisbabám, de császárral. Köszönöm, hogy gondoltatok rám! :)
2011. jún. 11. 14:35
18/18 anonim válasza:
Gratulálok a kisbabádhoz, jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!