Mostmár sikerülhet végre? Van köztetek olyan akinek magas volt a prolaktinja és gyógyszeres kezelés után sikerült a baba?
Szia! Nekem is ez volt a problémám. Áprilisban elkezdtem a closti-utrogestan kombinációt szedni(a bromot nem ismerem de az utro-ról több jót hallottam) ,májusban már terhes lettem,de júniusban sajnos elvetéltem.Szerencsére nem kellett műteni.Júliusban ismét elkezdtem a gyógyszereket és ismét terhes vagyok :-) 4+4hetes, de érzem,hogy most nem lehet és nem lesz gond!!!
Sok sikertT!
Arra már nem emlékszem mennyire volt magas, de napi 2x1 kellett szednem.
1,5 évig szedtem, utánna össze is jött első hónapban a baba, miután abba hagytam a gyógyszert!
Szia!
Én tavaly szedtem magas prolactin miatt a Bromot 1 hónapig, ellenőriztük a prolactin értéket,jó lett tőle. Majd closti+duphaston kúra (3 hónap) és a gyógyszermentes hónapban estem teherbe, ma 4,5 hónapos a kisfiunk :)
Kitartás!! Drukkolok!
igen!! nekem két gyerekem is a bromo+closti után sikerült.
aztán meg valami csoda folytán mindenféle kezelés nélkül nemsoká érkezik a harmadik gyerkőc!!
hol laksz?
csak azért kérdem mert aki engem "rendberakott" debreceni.
tudom ajánlani.
de ha nem is a környékén akkor tárgytalan, gondolom ha messze laksz nem fogsz odáig utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!