Fura, ha már egy 23 éves férfi gyermeket akar?
Véleményetekre vagyok kíváncsi.
köszönöm, ha írtok
Nem fura, eredetileg ez lenne "természetes", csak a világ alakult át. Mindenki maga tudja, mit szeretne kezdeni az életével, nem szabad a társadalmi nyomásnak engedni. Ha kész a családalapításra, stabil a párkapcsolat és egy átlagos anyagi biztonság is megvan, akkor miért ne akarna?
(Ha viszont semmi nincs meg hozzá, csak akar és kész, akkor fura. :) )
Miért lenne fura?
Az én férjem pont a 23. születésnapjára kapta a kislányát :)
Gondoltuk, jó hecc lenne, egy napon lenne a szülinapjuk, tetszett a hónap is, és úgy alakult, hogy aznapra voltam kiírva, és a baba napra pontosan született. Nemsoká süthetem a dupla szülinapi tortát, már pocakban a tesóval. A férjem választása volt a tesó is, imádja a lányát, várja a másodikat, fiúról álmodik...
Ő ilyen, más 23 évesek még szórakoznak, azt mondta, ő korán érő típus.
Szerintem teljesen belefér, főleg, ha van rá pénzügyi keret és minden, ami a babaneveléshez kell. Ezek nélkül mi sem vágtunk volna bele.
meg kell mondanom, hogy orulok annak, hogy ennyien irtatok nekem ellentmondo peldakat. en oszinten meglepodtem, hogy milyen sok a huszas evei elejen jaro apuka. :-)
sajnalom, hogy az en kornyezetemben csupa eretlen srac lezeng...
Egyálalán nem fura.
Az a fura, ami ma megy: főiskola/egyetem, aztán még bulizgatni néhány évig, majd házasság, és máris 30 éves vagy, aztán még egy kis karrierépítés, hogy legyen pénz a kisbabára, csak utána akarnak gyereket az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!