Szerintetek felelőtlenség ha a férfi a nőben megy el úgy, hogy egész biztosan nem akar tőle gyereket, vagy nem most, viszont a nő minden este előtte veszi be a gyógyszert?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 13:09
1/15 anonim válasza:
Miert lenne felelotlenseg, ha elmeletileg vedekeznek (es a gyakorlatban is latja, hogy megtortenik).
2/15 anonim válasza:
Már miért lenne felelőtlenség???
Ezt úgy hívják, hogy fogamzásgátlóval védekeznek.
3/15 A kérdező kommentje:
Azért mert egy barátom nője épp most esett teherbe gyógyszer mellett. És azzal védekezik, hogy ő szedte a tabit, és ha annyira nem akart gyereket, akkor felelőtlenség volt szexelni egyáltalán, vagy húzhatott volna ő is gumit. Most egy kicsit ezen elkondolkoztam én is, nem akarnék hasonló helyzetbe kerülni, de nem tudom, hogy mennyire kell ilyesmitől tartanom. Elég aktív szexuális életet élek most, de ha gumit kellene használni, meg megszakítani a "legjobbkor"... hát lehet, hogy kevésbé lennék aktív...
2012. febr. 2. 13:17
4/15 anonim válasza:
Előfordulhat mellette, de ha rendesen szedi, akkor elenyésző az esélye.
5/15 anonim válasza:
Az a 100%-os védekezés, ha nem szexelsz. Sajnos a gyógyszer sem véd teljesen. Ha tutira akarsz menni, húzz gumit.
6/15 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, nincs 100%-os védekezés, csak ha nem szexelsz. Barátnőmnek a napokban született meg a babája, ők gumival védekeztek....
7/15 A kérdező kommentje:
Vagyis tulajdonk
2012. febr. 2. 15:17
8/15 A kérdező kommentje:
Bocs az előzőért, nem fejeztem be :)....
Szóval ezzel kb azt mondjátok, hogy a szex tulajdonképpen mindig felelőtlenség, ha az ember egész biztosan nem akar gyereket. Tekintve, hogy 100% védekezés ugye nincs, ahogy mondjátok....
2012. febr. 2. 15:19
9/15 anonim válasza:
Aki nagyon fél, kombinálhatja a módszereket. A barátnőmék pl. tabit és óvszert használnak. De miért ekkora a bizalmatlanság, hogy előtte veszi be a gyógyszert? Azért ennek lehet valami oka...talán már volt vita a gyerekvállalás miatt.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem bizalmatlanság kérdése. Egyszerűen csak ott van a gyógyszer az éjjeliszekrény fiókjában, és este lefekvéskor "nem bújik el" bevenni. Kézenfekvő, hogy látom minden este, hogy beveszi... Nem kell hozzá külön kémkednem, vagy valami hasonló.
2012. febr. 2. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!