Ismeritek ezt a tablettát? Férfi meddőségre is ajánlják, én most rendeltem, gondoltam hátha érdekel Benneteket is!
én nem merném adni a férjemnek, nem tudom tényleg biztonságos-e.
inkább a füves emberben bíznék, róla jókat hallani.
De a kérdésedre a válaszom. nem ismerem, nem hallottam még róla
"Ezt a terméket nem értékelte a Gyógyszer és Élelmiszerügyi Hatóság."
nézd, ez a lap legalján az apróbetűs rész
Olvasd majd el, hogy mik az összetevők.
azért drukkolok, hogy hasson!!!
elolvastam az összetevőket, elsősorban külföldi (német) oldalakon és fórumokon böngésztem utána, ott nagyon sok a pozitív tapasztalat, beszéltem a németországi forgalmazóval is, ők irányítottak át a magyarhoz.
Összetevői alapján tényleg természetes: fahéj, gyömbér, cink, ginzeng stb. stb.
Baja nem lehet tőle a férjemnek úgy gondolom, főleg, hogy már annyi mindent megetettem és beszedettem vele:)
Kipróbáljuk, veszett már több is mohácsnál, egészségkárosító hatása nem hiszem, hogy lenne, mert külföldön már elég régóta kapni, csak itthon az ogyi nem engedi forgalmazni (de véleményem szerint emögött a gyógyszerlobbi és egyes nagyemberek érdekei is meghúzódhatnak)
BÚÉK mindenkinek!
Akkor biztosan igazad van, nálunk elég nehezen mennek ezek a dolgok :S
mindent bele, drukkolok, h a 2012 a ti évetek legyen!
BÚÉK! :)
Köszi szépen, ma hozta a posta, úgyhogy hajrá, majd megírom a tapasztalatokat:)
Már van egy 1 éves kislányunk, ő lombikkal fogant, kistesót szeretnénk spontán összehozni, hát majd kiderül:)
Én sem hallottam még róla, de nagyon érdekel! :) Nagyon várom a beszámolótokat, hogy hatott-e. :)
Remélem, segít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!