Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csapott be benneteket a...

Csapott be benneteket a medilab teszt?

Figyelt kérdés
múlt hónapban 3nap késés után volt nagyon halvány 2 csikos tesztem mégis megjött.Az x-epil és Gabriel negativ volt.
2010. okt. 20. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen az egy szar... azóta Lilly, x-epil és quickstrip márkát veszek.
2010. okt. 20. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ma is emlékszem milyen boldog voltam,hogy két csík volt rajta..aztán jött a pofáraesés...baba sehol
2010. okt. 20. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ajjaj! Nem is egyszer, aztán mérgemben megcsináltam a tesztet a férjem vizeletével is, és az is pozitív lett:D Jót nevettünk. Ne vegyél olyat többet.
2010. okt. 20. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Csak azt nem tudom,akkor miért forgalmazzák?
2010. okt. 20. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Kb. 2 éve nekem is pozitív lett ez a fajta teszt, eggyáltalán nem terveztük a babát tehát majdnem beleőrültünk. Folyton sírtunk és nagyon összeomlottunk lelkileg! Vártam két napot, csináltam egy másik tesztet ami negatív lett és aznap meg is jött! Megfogadtam, hogy soha többet nem veszek ilyen tesztet és mindenkit lebedszélek róla!
2010. okt. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!