Reggel pozitív volt a terhességi teszt 5 nap késés után, egy órára rá megjött, és azóta minden olyan, mint egy átlag menstruáció. Ez mi lehet?
Ugyanaz a teszt vált negatívvá? Mert az érvényességi időre is figyelni kell.
Ha egy másik teszt, akkor pedig valamelyek hibás volt.
Javaslom ha elmúlt a vérzés fordulj orvoshoz.
Sziasztok!
Szerintem tuti, h terhes voltál, vagy még mindig vagy!
Én is egyből az ügyeletre mentem volna, hátha még megtudják menteni!
2 dolog lehetséges: vetélés történt idő közben, vagy még mindig megvan a baba! Én mindenképpen rohannék be a kórházba!
Biokémiai terhesség. Ha nem mész orvoshoz, csinálj egy tesztet reggel, és annak már negatívnak kell lennie. Ilyenkor nagyon gyorsan kiürül a hcg. Sajnálom.
Nyáron én is így jártam, és az orvosok ilyenkor nem is foglalkoznak az emberrel, azt mondják a természet szelektál.
Kedvesek.
vagy még az is lehet, h egyéb probléma van a háttérbe, és nem baba! és ezért jelez pozit a teszt! De azt is mindenképpen jó kivizsgáltatni!
Még annyi, h szerintem nem volt egyik teszt sem, csak a 2 nappal ezelőttinél, még kevés volt a hcg-d, ezért lett időn túl pozi, a mainál meg már elég mennyiségű volt ahhoz, h kimutatható legyen időn belül is!
Előző voltam!
nővérem 4-5 hónapos terhes volt addig megjött a menstruációja van ilyen hogy van baba és még is megjön
menj el azért 1 dokihoz mondd el hogy pozitívat teszteltél és most megjött.
ha szeretnél babát akkor szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!