Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?
A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!
Mit tegyek?Lyukasztok.
Na ez az a helyzet,amikor a szülő nem mondd le az addigi luxus életéről a gyereke miatt sem!!Tudod engem nem tudna boldoggá tenni egy luxus autó,egy luxus kacsalábon forgó ház,ha nincs gyerekem!!Ugyan is a legnagyobb boldogság egy ember életében a gyermeke!!!És szerintem ehhez nincs szükség havi 500 ezer ft-ra!!De van akit a pénz tesz boldoggá,és az olyan embernek csak gratulálni tudok!!!
Én igen is büszkén vállalom fel azt,hogy 50 ezer ft marad harmad magamra,és??Inkább nem eszek,de akkor is anya akarok lenni és leszek is,és tudod mit??BOLDOG VAGYOK ÍGY IS!!Én le tudok mondani pl a Pepsi kóláról mert esetleg majd nem jut rá a gyerek miatt,csak az olcsóra.De boldog leszek,mert lesz egy gyerekem!!És inkább lemondok mindenről csak neki legyen majd meg!!És szerintem ezt sokkal büszkébben fel lehet vállalni,hogy én lemondok mindenről és áldozatot hozok a gyerekemért,mint azt,hogy vannak itt luxust igénylő szülők,akik inkább képesek gyerek nélkül leélni az életüket csak hogy az ő seggük a jóból ki ne szakadjon,vagy ha születik is gyerekük,akkor először a szülőnek legyen meg mindene továbbra is,és a gyereknek meg vagy jut vagy nem!!Na de mind1,itt is látszik,hogy én csak egy paraszt csóró ember vagyok aki másban találja meg a boldogságát míg a pénzben dúskálók csak a pénzben!!
26+5 hkm
Az nagyon jó, hoyg te lemondassz, de a gyerekednek is le kell mondania szinte mindenről és szegényen kell felnőnie.
HAgyjuk már a luxus autó, az nem az 500-600ezre bevétlehez tartozik az csak egy tök átlagos élethez elég.
Pontosan tudom milyen boldogság egy gyerek, 4,5 évig küzdöttem azért, hogy lehessen és ő a mindenem, mindennél jobban vágtyam rá, de ha nem tudtunk volna egy közepes életszinvonalat biztostíani neki akkor inkább nem vállaltam vola, mert szegénységbe nem akartam volna, hogy felnőjjön. Nem akartam volna, hoyg szenvednie kelljen az én vágyaim miatt.
A párod akar valaha gyereket?
Mert ebből teljesen az jön le, hogy nem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!