Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermeket szeretnék, kilyukasz...

Gyermeket szeretnék, kilyukasztom a gumit?

Figyelt kérdés

A párommal már 5. éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást!Mind a ketten szeretnénk babát!Csakhogy ő állandóan aggodalmaskodik,hogy majd éhenhal és nem lesz ruhája a gyereknek!Nem vagyunk gazdagok,de elvagyunk!Egy baba nem okozna anyagi gondot!Ő mégis elutasít e téren,már 40 éves,ideje az első gyereknek!Én 28 éves vagyok!Egyszerűen nem tudom rávenni,semmi esélye hogy bele menjen!Sokszor megfordult a fejemben hogy vége,elegem van,elmegyek!De nagyon szeretem,és Ő az életem párja!Tőle akarok babát,családot!Egyetlen megoldás maradt az hogy kilyukasztom a gumit,és mindenki boldog!Ő is az lenne,ha már lenne baba!Ez tuti,ő is nagyon akar már,csak fél!Tudom hogy aljas dolog!!!Nem vagyok büszke az ötletre!De kérek mindenkit ne oktasson,senki nem ismer igazán!Jó ember vagyok,jó anya lennék,és a párom nagyon jó férj és jó apa lenne!!

Mit tegyek?Lyukasztok.

2013. febr. 3. 19:07
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
26%
Azért az nem olyan rengeteg pénz. Gondolom vannak kiadások bőven. Ráadásul lehet, hogy ez csak kifogás és inkább a felelősségtől fél.
2013. febr. 3. 19:25
 12/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dög!Minek írsz ha csak szidni tudsz!Ebből nem kérek!!!!
2013. febr. 3. 19:26
 13/48 anonim ***** válasza:
55%
Miért lenne dög? Mások a gyògyszert nem szedik be és ráfogják, hogy ò biztos xar a gyògyszer. Pff...
2013. febr. 3. 19:28
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát a havi bevételetek nem rossz,hozzáteszem,de a kérdés,hogy ebből mennyi a kiadás?hitelek(ha vannak)rezsi,esetleg albérlet...Ha nem olyan sok,akkor valószínű,hogy nem az anyagi dolgoktól fél,hanem a felelősségtől..(Nem ítélkezem,csak ez a meglátásom).A másik kérdés:van neki esetleg előző kapcsolatából gyermeke?
 15/48 anonim ***** válasza:
 16/48 A kérdező kommentje:
Saját lakásunk van,nincs hitelünk,és nincs más gyerek egy másik életből!Akkor a felelősségtől fél.40 ÉVESEN????Akkor már nem is akar soha!Nem akarom elhagyni,de én anya akarok lenni,nagy a vágy,és a mérlegen most ez a súlyosabb!!Ha ő nem akar akkor ennyi volt!
2013. febr. 3. 19:31
 17/48 anonim ***** válasza:
93%

Vannak akik még 40 évesen is félnek.

Ülj levele és beszéld ezt át vele. Ha nicnsenek extra kiadások akkor ennyiből talán ki lehet jönni egy gyerekkel ha van valamennyi megtakarításotok.

Mindenképpen tudnia kell mennyire vágysz rá és neked tudni kell ő miért nem.

2013. febr. 3. 19:36
 18/48 A kérdező kommentje:
Kedves "Jó, akkor nem vagy dög, viszont undorítóan manipulatív." hozzászóló!Lehet hogy igazad van,de nem te élsz velem!Kérlek téged,hogy vagy szállj ki a beszélgetésből,vagy változtass hangnemet,mert a kérésben is feltettem hogy ne oktasson senki!Én tanácsot kérek!!!Jellemezni meg úgysem tudsz,nem ismersz!Szóval normális tanács,vagy kérlek szállj ki!Köszike
2013. febr. 3. 19:38
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

szerintem akkor csak kifogás tőle az,hogy fél az anyagiak miatt gyereket vállalni.

lehet,hogy ő egyáltalán nem akar gyereket,de ezt így nem meri neked bevallani

2013. febr. 3. 19:41
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Így van!Odáig kell visszamenni,ahol a probléma gyökerezik!Az is lehet,ha leültök úgy Isten igazából egy tartalmas beszélgetésre,olyan dolgokat fog elmondani,amire nem is gondoltál volna,és talán érthetőbbé válik számodra,hogy mik a kétségei.Lehet,hogy nem érzi magát "jónak" a feladatra!Ha így is van,ösztönözd,és tudatosítsd benne az ellenkezőjét!Te ismered,te tudsz rá hatni!Önbizalomhiány is lehet....:))))
2013. febr. 3. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!