Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kilyukasztom a gumit, akkor magamhoz láncolhatom a párom?
Figyelt kérdés
Eddig minden nő elhagyott, de nem azért mert megcsaltam vagy mert rosszul bántam volna a nővel, hanem a szokásos elmúlt...szöveggel és ki is emelték, hogy nincs velem semmi baj csak jött egy másik stb stb még élni akar még....
Én ezt már nem szeretném, megszeretnék állapodni most van egy jó kapcsolatom és nem szeretném, hogy ez történjen, ezért azt gondoltam, hogy aktus előtt kilyukasztom a gumit, mert ha már gyerek van akkor talán nagyobb ösztönerő van benne hogy velem maradjon.
2014. jan. 12. 16:07
12/24 anonim válasza:
És később esetleg olyan kapcsolatban akarnál élni amiben nem érzitek már jól magatokat illetve talán már a szerelem is el múlt és csak a gyerek miatt lenne együtt veled..?gondolkodj már egy kicsit...amúgy meg értem én, hogy megakarsz állapodni meg minden de akkor várd ki azt az időt amikor MINDKETTEN úgy döntötök, hogy készen álltok rá...
13/24 anonim válasza:
Ez elég rossz ötlet. Még ha csak abortusz is lesz belőle. Akkor is egy életre megvágod a lányt. Aztán ha megtartja akkor még negyven év gyerektartás. Nem éri meg.
14/24 anonim válasza:
Ne csaljál már..növesszél farkat akkor nem unnak rád.
15/24 anonim válasza:
Na az ilyen idiótát kéne azon nyomban kasztrálni. Az ilyen barom ne szaporodjon, mert azzal csak a világnak árt... Szomorú és felháborító egyben, hogy ilyesmi megfordul a sötét fejedben. Lúzer...
16/24 anonim válasza:
Téged kéne inkább néhány golyóval kilyukasztani... de a kiheréléssel is kiegyeznék.
17/24 anonim válasza:
Hát persze, amennyiben nem veteti el, úgy minden hónapban számíthatsz arra, hogy az állambácsi levon csinos összeget a számládról, apasági díjként és cserébe hétvégenként találkozhatsz az exeddel addig, amíg átveszed a gyereked és amikor visszaadod a gyereked. Min. 18 éves koráig ez garantált. :)
18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon elszomorított ez a sok ellenséges hozzászólás. Teljesen nem tudok megérteni az is szomorú. De ha így álltok hozzá, akkor lehet nem fogom ezt megcsinálni.
2014. jan. 12. 16:30
19/24 anonim válasza:
Ne tedd!!!! Nem fer dolog,és azt se feledd,hogy nem a középkorban élünk,egy gyerek sem köt össze két személyt,ha nincs érzelem...egy ilyen hülyeséggel ne tedd tönkre se a te életed sem pedig egy lànyét aki nem érdemli meg ezt a szemét huzàst!!!!
20/24 anonim válasza:
A szívedet lukasztaná ki egy acélgolyó, te szemétláda. Mások életével ne szórakozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!