Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kilyukasztom a gumit, akkor magamhoz láncolhatom a párom?
Eddig minden nő elhagyott, de nem azért mert megcsaltam vagy mert rosszul bántam volna a nővel, hanem a szokásos elmúlt...szöveggel és ki is emelték, hogy nincs velem semmi baj csak jött egy másik stb stb még élni akar még....
Én ezt már nem szeretném, megszeretnék állapodni most van egy jó kapcsolatom és nem szeretném, hogy ez történjen, ezért azt gondoltam, hogy aktus előtt kilyukasztom a gumit, mert ha már gyerek van akkor talán nagyobb ösztönerő van benne hogy velem maradjon.
Attől,hogy terhes lesz nem fog eled maradni... Gyökér vagy, hogy a gyereked es a szerelmed életével játszanál...
Nem is szereted azt a nőt, csak birtokolni akarod, bármi áron..
Ne trükközéssel érd el, hogy veled maradjon, hanem önapmagadért...
Ha megteszed,akkor egy undoríó féreg vagy.
Szegény lány, ha tudná, kivel van dolga...
Miért nem próbálsz meg te tenni azért hogy egy jó, stabil és harmonikus kapcsolatod legyen? Aztán ha minden jól megy, akkor kérd meg a kezét. Egy gyerek nem játék, és ha kiderülne hogy még sem vagytok egymásnak valók, akkor nem csak a barátnőd életét teszed tönkre hanem egy ártatlan kisgyerekét is, aki történetesen a TIÉD is lenne, és akiért felelősséggel tartozol!
Ha évekkel később megkérdezni a gyereked, h ugye szerelem gyerek volt e , mit válaszolsz? Persze... Átvertem anyád, kilyukasztottam a gumit, így becsúsztál te, csak h megtarthassam anyád, mert rettegtem h nem vagyok elég tökös egy normális kapcsolathoz? Hm...?
Egyébként meg a mai világban már egy gyerek nem jelent akkora húzóerőt h valaki egy életen át szenvedjen egy esetleg borzalmas kapcsolatban.
Tegyél le erről a hülyeségről!
Inkább hódítsd meg újra és újra a barátnőd és tegyél meg érte mindent, hogy esze ágába se legyen elhagyni téged. Ha eddig minden kapcsolatod azzal ért véget, h kihűlt, akkor talán nem csak a nőkben van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!