Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatja a barátnőjét?
Adott egy férfi,komoly párkapcsolatban él,mégis alig jöttek össze,nekiállt nekem is irogatni.
Hetekig irogatott,de a kapcsolatáról nem beszélt,közös ismerőstől tudtam csak meg.
Flörtölt velem,egyöntetűen közölte,hogy szívesen lefeküdne velem,de konkrét találkozóra nem hívott,csak nyíltan flörtölt.
Az egóját akarta vajon csak növelni,vagy ha nem is velem,de csalhatja mással a barátnőt?
Néha-néha beszélünk csak,amióta megtudtam,egyáltalán nem.
De elgondolkodtam,hogy ha így flörtöl,akkor mással eljuthatott-e a megcsalásig..
Meg.
Főleg ha később kiderült, hogy nem csak az adott nő, de az adott férfi is egy nehéz kapcsolatból jött ki és idő volt mire le tudták zárni a multjukat.
De ez csak az tudja megéeteni aki volt ilyenbe, aki végig élte. Kivülállók maximum köpködnek, erkölcsöset játszanak, miköüzben maguk a fertők.
Érezni csak az tud, akinek vannak érzései, akinek nincsenek annak ,max elképzelése, de rendszerint ki szokott derülni, ha jobban utána kotor az ember, hogy az sem helyes..
masik tiz novel is ugyanigy irogat.
Aztan mwgdgja akit meglehet.
Igy mukodnek a dolgok. Sajnos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!