Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatja a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi,komoly párkapcsolatban él,mégis alig jöttek össze,nekiállt nekem is irogatni.
Hetekig irogatott,de a kapcsolatáról nem beszélt,közös ismerőstől tudtam csak meg.
Flörtölt velem,egyöntetűen közölte,hogy szívesen lefeküdne velem,de konkrét találkozóra nem hívott,csak nyíltan flörtölt.
Az egóját akarta vajon csak növelni,vagy ha nem is velem,de csalhatja mással a barátnőt?
2023. ápr. 17. 16:51
11/13 anonim válasza:
Őszintén ez kit érdekel? Rád írt valamiért szóval nem te vagy a hibás. Ha tetszik neked feküdj le vele és kész. Ha nem jön be a pasi akkor koptasd elé. (Én így tennék.)
12/13 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, h másoknak is írogat, pontosan úgy, mint neked. Az lesz a befutó, akit előbb le tud fektetni és bejon neki vele a szex. Ha nem akkor megy tovább a kövi csajra.
13/13 A kérdező kommentje:
Régóta többet érzek iránta,de pont ezért,mert valahol éreztem milyen,sosem adtam neki egyértelmű jeleket.
Mert max szerető lehettem volna..
2023. ápr. 17. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!