Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra ha hazamentek és az fogadna hogy a barátnőtöket kutyapózban idegen férfi "dolgozza"?
Figyelt kérdés
tegnap 14:53
1/10 anonim válasza:
Két lehetőség van.Vagy balhézol egyet és nyilván lába sem éri a földet.
Vagy rájuk csukod az ajtót és irány a kocsma.
A tények magukért beszélnek.
2/10 anonim válasza:
"Feküdj rá pajtás, akkor egy golyó elég lesz mindkettőtökre"
4/10 kis kolbász válasza:
Azt gondolnám mehet a szendvics is, ha már ilyen szépen összejöttünk.
5/10 anonim válasza:
Irány vissza a városba lapátot és meszet venni.
6/10 Edward Norton válasza:
Nem esne jól, de ha mást szeret, akkor ki vagyok én, hogy megakadályozzam? Annak a nőnek is azt kívántam, hogy legyen boldog, aki lekoptatott egy másikért. Ez az egyetlen józan hozzáállás.
7/10 anonim válasza:
ha barátnőm így várna haza akkor én nagyon szívesen csókolgatnám közben barátnőm testét és csókolóznák is barátnőmmel miközben egy férfi dugná hátulról. ha engednék akkor én punciját csiklóját is nyalnám a hogy a férfi mozogna benne
9/10 anonim válasza:
Na gyerekek... ennyi volt a net mára. 7-es kiégetett.
Ha szeretném a macskákat, vennék párat.
10/10 mikeXxX válasza:
9# Szerintem nem vagy egyedül ezzel 🤣! +1 fő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!