Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csalódtatok már szeretőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már szeretőben?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Többet vártatok? Mi várható el egy szeretőtől, ha mindkét fél foglalt? Mi nem? Ingyen szex, vagy vársz is valamit cserébe?

tegnap 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem támasztottam volna elvárásokat szerintem,viszont èrzelmileg túl gyorsan èrintettè váltam.Konkrètan már az első,ès egyben egyetlen alkalom után.Gondolom,ő látta, hogy miként nèzek rá,így hamar vèget is vetett az egèsznek.

A mai napig is távol tart magától.Igaz,volt több húzása, amivel megsebzett,így aztán amennyire sikerül,èn is saját magamat.

tegnap 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt pedig felvetődne a kèrdès,az első pofon az volt, hogy húzta az időt és hagyott vergődni,mielőtt nemet mondott a folytatásra.

A második az,hogy mások előtt alázott meg.

Az utolsó az,hogy nem tartotta a szavát.

Ehhez képest szerintem qrva lojális ès jófej vagyok,persze ő ezt természetesnek veszi ès abszolút nem èrtèkeli èrzèsem szerint.

tegnap 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ehhez kell egy gusztustalansag mind2 feltol .,
tegnap 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Szeretőben lehet csalódni? Azok nem csak a párjaikat verik át?
tegnap 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Eleg sokszor
tegnap 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Erkolcsileg, moralisan , emberileg helytelen . Az ilyen embernek joga nincs csalodni elvegre a bizalom is csak egy illuzio naluk.
tegnap 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen csalodtam. Es nem azert mert szerelmet vartam. Hanem mert az elso evben odafigyelt ram aztan mar kevesbe. Elso evben meselt magarol sokat minden aprosagot aztan mar a fontosabb dolgokat is elfelejtette megemliteni. Kb mint ha 1 ev utan 1 madik ember valt volna belole. Twljesen megvaltozott velem szemben. Szerettem volna ha nem mulik el ilyen hamar a varazs.
tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!