Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok olyan sztorikat , amelyben a randipartnerben csalódtatok ? Nem úgy nézett ki, mint a képeken, stb. ? Volt olyan , akinek a partnere ittasan jelent meg ? Velem ez történt nemrégen.
Jól induló első randin,ahol sokkal jobban nézett ki mint a képen ,jött a pofon.
Beszélgettünk egy kávézóban,majdnem két órát és mikor eljöttünk,sétálva, már a kezem fogta.Örültem nagyon,hogy egy 28 éves srác ilyen kedves és értelmes.Hirtelen elengedte a kezem és elvörösödött. Ugyanis szemben szaladt velünk két kisgyerek és egy hahózó,mosolygós nő. A gyerekek " Szia Apa " köszönéssel csimpaszkodtak rá, a nő pedig hozzám fordulva mondta,hogy " Látom,nemcsak a Levi túlórázik a hülye új főnök miatt,hanem te is ". Utána nagy csók "apucinak ", ott előttem.
Azt hittem, elsüllyedek, kivert a víz,de a haragtól.
Másnap a srác próbált magyarázkodni, de aztán tiltottam mindenhonnan. Egyébként tényleg egy helyen dolgoztunk,onnan az ismeretség. Két hónap múlva kilépett, azóta nem láttam. Szerencsére.
Ez egy jó időre elvette a kedvem sok mindentől. És hány lehet ilyen ?...
Volt tobb is
-volt olyan, akivel neten nagyon jot dumaltunk, eloben bena oltozkodes (nagyon elonytelen🙃) nagyon pattanasos bor, semmi nem tetszett benne sajnos, nulla vonzalom. Meg a hangjatol is kirazott a hideg pedig jo humora volt:/
2.
Nagy pofara eses volt. Negy honapig randizgattunk, elejen kiemelkedo szex, randik, de egyre jobban kezdtem megismerni, egyre toxikusabb lett. Homofob, rasszista, aki csak a kondit nyomja az ember pofajaba, mindennap szembesitett azzal hogy nem felelek meg neki ha nem jarok kondiba. Borzaszto ambivalens kapcsolatunk volt tele veszekedessel. A nagyon cuki megerto enem idegileg labilis lett, folyamat szomoru voltam es eltaposta az egesz onszeretetem. Harmadjara tudtam kilepni, ketszer megkisereltem csak. Harmadjara annyira betelt a pohar hogy otthagytam, es azota en vagyok a legboldogabb ember. SOHA ENNYIRE boldogtalan nem voltam senki mellett
Mi lett volna ha igent mondok arra, hogy egyutt legyunk?😅 ereztem mar az elejetol, de olyan kettos szemelyisege volt hogy mindig tudott faragni a dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!