Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőről vagy facebookról volt olyan randid,ahol élőben másképp nézett ki a randipartnered mint fotón?
Fotón másképp nézett ki és ez akkor derült ki,amikor személyesen találkoztatok.
Mit csináltál ezek után?
Miben volt másabb a képeken mint élőben?
Volt utána következő randi?
Csak ilyen volt. Lelakottabb és elhízottabb volt mint a fotókon.
Közöltem vele, váltottunk pár szót, gyorsan kiderült, hogy felesleges erőltetni, nem volt folytatása.
F
Volt. Képek alapján nagyon bejött a srác, fél évnél régebbi képek voltak fent róla, de nem érdekelt ez különösen. Hát amikor megláttam nem hittem a szememnek, a srác még nálam is vékonyabb volt és nem is hasonlított azokra a képekre, amiket profilján voltak, ettől függetlenül jól éreztem magam a randin, de utána nem volt következő.
A másik srácról pedig nem volt egy teljes alakos kép sem sehol, azt mondta velem egymagas (172 cm vagyok), meglepődtem mikor egy másfél fejjel kisebb srác jelent meg előttem, rövidre fogtam a találkát. Persze ott sem volt következő alkalom.
Hát,én általában ha neten keresztül ismerkedtem és találkozó lett belőle,akkor meg szoktam kérdezni,hogy úgy-e nézek ki,mint a képeken?! Azt szokták mondani,hogy élőben sokkal szebb. Mondjuk nem vagyok egy fotogén.
27/N
Én egy srácot kép alapján nem találtam különösen vonzónak. Nem volt ronda, de semmi extra. Viszont imádtam vele beszélgetni és a hangját.
Amikor megláttam, alig akartam hinni a szememnek. Nagyon magas, nagyon jóképű volt és az orra se volt akkora krumpli, mint azokon a béna szelfiken.
Volt, olyan is amiben pozitívan csalódtam és olyan is, ami negatív volt.
Pozitív az volt, mikor a srác társkeresős képein vékony, sportos volt, viszont instagramon 1 évnél régebbi, de ducibb képei voltak. A valóságban izmos volt, mondta hogy nem használja már az instagramot, ezért van ott csak régi képe.
Negatív pont ennek az ellentéte volt, a legutolsó képe facebookon 9 hónapos volt, én sem posztolok sűrűn (évi max. 3), ezért nem gondoltam, hogy aggódnom kéne. Mikor találkoztunk ugyanúgy beültem vele kávézni, adtam egy esélyt a személyiségének, de az sem volt olyan pozitív, mint amikor chateltünk, úgyhogy kifizettem a kávém és a sütim és mondtam neki, hogy teljesen más, mint amit eddig mutatott magáról, én ebbe nem fektetnék több energiát, elköszöntem és hazamentem.
Képen öltönyben, megborotválkozva, élőben pedig lyukas susogós naciban, hosszú vörös szakállal, és még büdös is volt. Aztán majdnem megerőszakolt, hát van ilyen 🤷
Vigyázzatok magatokra.
Hogyne.
A képen egy fiatal kedves, mosolygós lány volt, a valóságban egy jóval öregebb, morcosabb nő.
Jól le is ba....sztam ott helyben, mert másra számítottam, de randi lett belőle, 14 ève együtt vagyunk, 8 éve a feleségem :)
A képen sápadt, megkínzott arcú lányka volt, hosszú göndör barna hajjal, hatalmas kék szemekkel. (Márciusi kép volt). Júniusban pedig jött velem szemben a kávézó előtt egy gyönyörű, dekoratív lány. (Kiderült, hogy két hét élet-halál közötti kórházi tartózkodás után készült egy héttel a kép.)
Ő lett a feleségem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!