Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járt már úgy valaki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már úgy valaki, hogy a randipartnerének szájszaga volt?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal, első randi volt, csinos is volt, meg igényesnek is látszott, amennyire láttam a fogai is szépek voltak, de mikor kicsit közelebbről beszélt hozzám megcsapott a szájszaga, ami kissé kiábrándító volt.

Nem tudom, hogy érdemes e adni még egy esélyt?!

Talán valami betegség is okozhatja?

2020. jan. 7. 11:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam ilyennel már, de az nem randi volt, csak közel hajolt és mondott valamit. Nekem is kicsit kiábrándító volt. Biztos nem szívesen csókolóznék szájszagossal. Ez lehet kicsit durván hangzik, de ki az, aki valami büdöset a szájával érintene?
2020. jan. 7. 11:15
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy hagymát evett randi előtt. :-D
2020. jan. 7. 11:21
 3/20 A kérdező kommentje:
2-es nem olyan szag volt. Inkább valami vegyszerre emlékeztetett a szag. Talán mint a körömlakk.
2020. jan. 7. 11:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

Sajnos mindig volt szaga szerintem emésztési gondjai lehettek, nem is igen csókolóztam vele.

2020. jan. 7. 11:41
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Az acetonos lehelet cukorbetegségre utalhat.
2020. jan. 7. 12:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Cukorbetegség lehet igen.
2020. jan. 7. 12:07
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Elárulok egy titkot: mindenkinek szájszaga van, és teljesen természetes az emberi orr számára nem kellemes lehelet.

Neked is büdös a szád, csak te nem érzed a sajátodat.

Egyébként kiábrándulni csak az elvárásaidból tudsz, a másik emberből soha. Ha nem vársz el semmit, akkor nem is tudsz csalódni, kiábrándulni.

2020. jan. 7. 12:08
 8/20 A kérdező kommentje:

7-es. A reggeli szájszagot kivéve azért eléggé gáz lenne, ha mindenkinek büdös lenne a szája.

Úgy gondolom, hogy randi előtt legalább illik odafigyelni, hogy elkerüljük az ilyeneket...

2020. jan. 7. 12:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint írták, cukorbetegség esetén lehet acetonos lehelet, bár az sem mindenkinél, aki megfelelő kezelést kap, annál nem találkoztam még ilyennel, ismerek cukorbetegeket, 1-es és 2-es típust is.
2020. jan. 7. 12:20
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem említette, hogy cukorbeteg lenne. Lehet, hogy adok még egy esélyt, majd lesz valami.

Nem tudom mennyire lenne jó ötlet közölni vele a dolgot, nem is biztos, hogy meg merném lépni.

2020. jan. 7. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!