Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már úgy valaki, hogy a randipartnerének szájszaga volt?
Találkoztam egy lánnyal, első randi volt, csinos is volt, meg igényesnek is látszott, amennyire láttam a fogai is szépek voltak, de mikor kicsit közelebbről beszélt hozzám megcsapott a szájszaga, ami kissé kiábrándító volt.
Nem tudom, hogy érdemes e adni még egy esélyt?!
Talán valami betegség is okozhatja?
Én igen.
Sajnos mindig volt szaga szerintem emésztési gondjai lehettek, nem is igen csókolóztam vele.
Elárulok egy titkot: mindenkinek szájszaga van, és teljesen természetes az emberi orr számára nem kellemes lehelet.
Neked is büdös a szád, csak te nem érzed a sajátodat.
Egyébként kiábrándulni csak az elvárásaidból tudsz, a másik emberből soha. Ha nem vársz el semmit, akkor nem is tudsz csalódni, kiábrándulni.
7-es. A reggeli szájszagot kivéve azért eléggé gáz lenne, ha mindenkinek büdös lenne a szája.
Úgy gondolom, hogy randi előtt legalább illik odafigyelni, hogy elkerüljük az ilyeneket...
Nem említette, hogy cukorbeteg lenne. Lehet, hogy adok még egy esélyt, majd lesz valami.
Nem tudom mennyire lenne jó ötlet közölni vele a dolgot, nem is biztos, hogy meg merném lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!