Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már úgy valaki, hogy a randipartnerének szájszaga volt?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal, első randi volt, csinos is volt, meg igényesnek is látszott, amennyire láttam a fogai is szépek voltak, de mikor kicsit közelebbről beszélt hozzám megcsapott a szájszaga, ami kissé kiábrándító volt.
Nem tudom, hogy érdemes e adni még egy esélyt?!
Talán valami betegség is okozhatja?
2020. jan. 7. 11:11
11/20 anonim válasza:
"eléggé gáz lenne, ha mindenkinek büdös lenne a szája."
Mindenkinek büdös a szája, aki eszik. A szag nagy részét nem a szájban található baktériumok termelik, hanem a gyomor. Te ezek szerint nem eszel, fénnyel táplálkozol.
Hiába mosnál fogat naponta tízszer, akkor is kellemetlen szagú lenne a szád, mivel ez a természetes.
12/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz is, abban az esetben, ha valakinek nyitott a gyomorszája. De általánosságban nem tudok vele egyetérteni.
2020. jan. 7. 12:32
13/20 anonim válasza:
Akkor menj oda valakihez, lehelj rá, és kérdezd meg, hogy szerinte jó illata van e a leheletednek.
14/20 anonim válasza:
Amúgy ha cukorbetegség okozza, nem is biztos, hogy tudja. Anyám sem gondolt erre egyből, meg is lepte, amikor kiderült egy vérvételnél, amit nem is emiatt csináltak. Pedig voltak jelek, csak éppen nem gondoltunk rá, nem volt tapasztalatunk, nem ismertük. Én is csak azóta ismerem jobban, hogy nála kiderült.
15/20 anonim válasza:
Nekem például akkor van acetonos leheletem amikor keveset eszem, tehát abban az időszakban amikor valami miatt visszafogom a normál evést. Ez lehet stressz, elfoglaltság, fogyózás, betegség, vagy akár szerelem.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 7. 12:55
17/20 anonim válasza:
Volt akinek két méterről is érezni lehetett a szájszagát, olyan erős volt. Mivel nem tudom, hogy azért mert nem mos fogat, vagy van valamilyen egészségügyi problémája, ezért nem szóltam miatta, de nem szivesen csókoltam volna meg. De páromnak meg csak közelről lehet érezni, tudjátok ezt a természetes szájszagot. De a rohadtkrumpli-kaksi szájszagot ami messziről bűzlik azt nem szeretem
18/20 anonim válasza:
"Talán mint a körömlakk."
Aceton. Lányom pl. amikor ketogén diétát tartott, akkor volt ilyen nála.
19/20 anonim válasza:
Volt egy szőke lány nagyon jól nézett ki,első talinál már éreztem nem is csókoltam meg,gondoltam nem volt ideje fogat mosni vagy vmi olyat evett,2 randin is nagyon büdös volt a szája na ott elég volt fel raktam a buszra és sziiia de nem montam neki... higiénia nem a pénzen múlik
20/20 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem evett, ivott rendesen aznap. Kicsit furcsa azért, de szerintem megérdemel még egy esélyt, ha alapvetően igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!