Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a párod szájszaga büdös akkor mit szerettek ha használ a barátod?
Tegyük fel nincs időm hazamenni munka után, közvetlenül találkozok vele munka után, de pörköltet ebédeltem.
Mi a jó? Listerine vagy csak egy mentolos rágót használjak induláskor?
Melyikkel érek el kellemesebb szájszagot aminek örül egy lány? Első barátnőm és nem akarom hogy kellemetlen legyen a csókom.
Nekem van munkahelyem direkt fogkefe és fogkrém erre a célra. :)
Amúgy ha ezek nincsenek, akkor szájvíz+rágó együtt biztos megoldja a gondokat. De szerintem a pörkölt nem okoz különösebb szájszagot.
Ha uborkaval eszed, az elnyomja. :D
Meg a tic tac is eleg. A nyal egyik funkciuoja, amellett, hogy lemossa az etelmaradekot, hogy visszaallitsa a szaj termeszetes ph-jat, s antibacterialis enzimeket is tartalmaz ami csokkenti a szajszagot. Ha nincs semmilyen szajhigieniai problemad vagy refluxod akkor ez a fajta puffereles boven eleg 5-10 perc. De Listerine, apolja plusszban a fogakat.
Amugy meg ezt kinovod idovel. ;)
Inkább moss fogat kaja után. A szájvíz önmagában nem elég szerintem.
A rágó jó gyorsmegoldásnak.
A mentholos ízt ha érzi, az szerintem nem baj, inkább pozitív, ha tudja, hogy készültél, igényes vagy stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!