Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők, mennyire teszi tönkre a lelketeket ha sok fiúban csalódtatok már?
Figyelt kérdés
Egy komolytalan, link csaj jobban bírja a csalódásokat?
Ha a fuckboyokban sokat csalódtál akkor másabb fiúkkal fogsz összejönni?
2023. márc. 11. 10:24
1/5 anonim válasza:
En csak normalisnak latszo csoro atlag pasikban csalodtam. Jokepu, gazdag fuckboyokat meg nem probaltam, igy tehat evidens, hogy azok lesznek a kovetkezok.
2/5 anonim válasza:
Csalódtam, pedig nem fuckboyokkal jöttem össze, kerülöm őket messziről. Mégis, azok az elvárásaim, ami szerintem alap egy kapcsolatban és azt szerettem volna kapni, amit adok is, nem teljesültek. Olyan dolgok mint pl teljes őszintesèg, füllentések nélkül, őszinte kommunikáció jàtszmák nélkül, másik határainak tiszteletben tartása, ha valami bántja a másikat akkor nem teszek úgy stb.
A sokadik ilyen elszomorít, nem vagyok már olyan naiv, boldog mint régen voltam… kiábrándultam a szerelemből , pláne a mai világban .
3/5 anonim válasza:
Édes istenem, azt írja fuckboyXDDD
4/5 anonim válasza:
Én a másik oldal vagyok. Sok nőben csalódtam már az évek alatt, engem eléggé lestrapált lelkileg. Ezek között voltak zűrös csajok, meg alapvetően normálisak is, legalábbis azt hittem róluk. A zűrösebbek maradandóbb lelki sérülést okoztak, míg a normálisnak hitt nők inkább csak nagy csalódást.
5/5 anonim válasza:
9 éves korom óta folyamatosan csalódok a férfiakban ekkor akartak először "megbaszni" (hogy az úriember szavaival éljek). Én már nem fűzök hozzájuk semmi reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!